Tragisk ulykke: Populære atraktsjon knekker i luften - Koster to menneskers liv

10/10/2020 14:43

Emma Sletta

Utland
Besøkende til fornøyelsesparken kunne ikke tro øynene deres da en populær atraksjon plutselig knak i luften og krasjet i bakken. Ulykken har så langt krevd livet til to personer, mens 27 personer fortsatt er på sykehus.

Hvis du planlegger å besøke en fornøyelsespark i nær fremtid, så kan det være lurt å slutte å lese videre. En forferdet video har gått viralt, som viser hvordan en populær tur bryter i luften.

Det drepte to personer og mange andre ble skadet da et fornøyelsesangrep plutselig brøt midt i går søndag.

Den populære pendelturen, som minner om ritt vi har i flere danske fornøyelsesparker hjemme, snappet i to når det var høyt i luften. Som et resultat falt det direkte til bakken, dessverre drepte to personer og skadet flere andre.

31 personer var om bord på turen da den plutselig brøt og 27 personer forblir på sykehus hvor de for tiden blir behandlet for sine skader. Britiske medier The Sun melder at to personer er døde, men det er ikke kjent om flere vil bli lagt til den listen.

"29 personer ble transportert til sykehuset. To av dem døde mens 27 blir behandlet," sa Bijal Patel, ordfører i Ahmedabad, India, hvor ulykken skjedde.

Nesten identisk ulykke for to uker siden

Politiet undersøker nå hvordan ulykken plutselig kan skje, og også om Kankaria Adventure Park har fulgt det lovbestemte vedlikeholdet av turen.

Ulykken kommer bare to uker etter at en nesten identisk ulykke skjedde i Usbekistan. En lignende tur brøt også i midten, noe som resulterte i livet til en 19 år gammel jente.

I denne underholdningen var det bare åtte om bord, og mens tilstanden til de syv andre gjestene ikke ble avslørt, overlevde bare den 19 år gamle jenta ikke ulykken.

Turen var nesten helt ny da den ble bygget i mars 2019. Det er fortsatt ikke kjent hvorfor turen plutselig brøt i midten.