Tvillinger funnet døde: Far glemte å levere dem i barnehagen og etterlot dem i bilen

14/03/2022 08:47

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
De hadde blitt etterlat i bilen i ni timer.

De små guttene Brycen og Brayden McDaniel skulle leveres til barnehagen. Men faren glemte å levere dem og la dem i baksetet mens han gikk på jobb.

Faren skal ha vært svært stresset på jobb da hendelsen inntraff, og var så distrahert at han trodde han hadde overlevert barna.

Han fortsatte derfor sin dag som normalt.

Da arbeidsdagen var over, gikk faren ifølge ABC News til Sunshine House Early Learning Academy for å hente guttene sine.

Da han spurte barnehageansatte om tvillingene, fikk han beskjed om at Brycen og Brayden ikke hadde blitt overlevert den morgenen.

Han sprintet ut til bilen og fant sine to døde barn fortsatt festet i bilbarnestolene sine, hvor de hadde sittet hele dagen under den brennende solen.

Tvillingene døde av hypertermi - bedre kjent som varmeslag - etter at temperaturen i bilen steg til 49 grader.

Richland County Sheriff Leon Lott sier han senere snakket med tvillingenes far og hadde den mest hjerteskjærende samtalen siden han begynte i politiet for 46 år siden.

Han mente ikke å gjøre det. Gud, han hadde ingen intensjon om å gjøre det, sa Lott.

"Faren følte seg spesielt stresset på jobben, og han trodde feilaktig at han hadde levert sine to små sønner til barnehagen", sier Lott og snakker om farens sinnstilstand.

Etter brycen og Braydens død understreket rettsmedisiner Naida Rutherford hvordan man kan forhindre slike hendelser.

En måte å minne foreldre på at barna deres fortsatt er i baksetet, er å la sine utstoppede dyr være i forsetet, for eksempel.

– Det er viktig for foreldre å huske at det er mange stressfaktorer i denne perioden. Jeg håper alle institusjoner vil huske å ringe foreldre hvis barnet ikke dukker opp - det kan redde et liv, sier Rutherford, ifølge WMBF.

Når det gjelder tvillinger Brycen og Brayden, ble faren ikke siktet for noe kriminelt.