Ulykkelig Annette Heick: Måtte gi hjerteskjærende besked til Keld og Hilda

30/09/2020 19:41

Emma

Utland
TV-verten og sangeren forteller om en spesiell situasjon med foreldrene som gjorde henne ulykkelig.

Det er ikke alltid lett å komme fra en familie hvor hele Danmark er på fornavn med sine foreldre. TV-verten og sangeren Anette Heick kan signere det.

Selv om etternavnet hennes er kjent for de fleste dansker, følte 48-åringen ikke alltid at det var en styrke at hun var datter av det berømte entertainerparet Keld & Hilda. Hun forteller dette i TV-programmet Dinner At Home, hvor kjendiser spiser middag sammen og deler historier fra livene sine.

Anette Heick vokste opp på de skråbrettene, sier hun. Siden barndommen har hun vært sammen med foreldrene sine og rik rundt når hun utfører sitt felles show. Den yngre Heick selv gjorde en opptreden for mor Hilda når hun var syk. Men det var ikke alltid lett da Anette Heick ble eldre.

«Jeg har mega respekt for det foreldrene mine gjør, men musikken deres er ikke min», sier Anette Heick under TV-showet.

Var ulykkelig

Heick sier i programmet at hun er stolt av foreldrene sine, så hun måtte risikere å skade foreldrene ved å si nei til å leke mer med dem. I 2005 ga Anette Heick ut sitt debutalbum «Right Time». Albumet var langt fra dansk topp, og derfor måtte hun distansere seg fra sine berømte foreldre.

«Jeg ødela mitt eget arbeid ved å opptre med dem», sier Anette Heick om den dramatiske avgjøren. Før hun utdyper.

" Jeg er misfornøyd med at dette er slik det er, men hvis jeg skal ha en jordisk sjanse til å gjøre det, så må jeg bare si nei til at vi gjør noe sammen," sier Anette Heick.