Ung fyr ber kvinne om å få barnet hennes til å holde kjeft: Faren hans gir han strålende tilbakemelding

12/07/2021 08:23

Emma Sletta

Utland
Lucy hadde ikke tid til å reagere før guttens far grep tak i ham.

Det er ikke alltid like lett å ha småbarn – bare spør amerikanske Lucy Hatami.

Ikke bare tok Lucy nylig sin gråtende åtte måneder gamle sønn til en restaurant - hun måtte også plutselig høre på en ung fyrs flippantness når gutten hennes ikke ville slutte å gråte. Det skriver Someecards.com.

Lucy Hatami hadde planlagt å nyte en frokost på en restaurant med sin åtte måneder gamle sønn, men hygge var kort da den lille gutten begynte å gråte og vil ikke stoppe igjen.

Mens Lucy prøvde å trøste sin ulykkelige sønn, kontaktet en ung fyr i begynnelsen av tjueårene Lucy Hatami, og sa flippantly høyt at 'han ønsker at hun skulle holde kjeft'.

Artikkelen fortsetter under bildet

Men før en sjokkert Lucy kunne svare, kom hjelpen fra en uventet kant.

For til stede i restauranten var faren til den unge fyren, og han var absolutt ikke fornøyd med sønnen respektløs uttalelse.

Derfor reiste faren seg og tok resolutt tak i sin sønns ører da han snappet:

"Tror du at du var perfekt selv? Du var litt umulius! Så slutt å være en idiot og gå bort og be henne om unnskyldning og spør om du bør ta med frokosten hennes, da hun tydeligvis har hendene fulle, sier faren.

Den unge fyren gjorde motvillig som faren krevde, og dermed forbedret Lucy Hatamis dag betydelig da hun ble servert både frokost og unnskyldning fra en flippant ung mann som tydeligvis ikke vet at det ikke alltid er lett å få barn.

Artikkelen fortsetter under bildet

Etterpå skrev Lucy Hatami om hendelsen på Facebook, der hun fikk det siste ordet ved å skrive:

"Takk til faren som etter ca 20 år fortsatt kan huske hvor vanskelig det er å være foreldre til en baby."