Ung jente rystet av innpakningen: Ser du hva hun kjøpte?

13/06/2022 08:53

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var mye skam å spore i øynene til 19 år gamle Holly-Ann Powell da hun mottok en pakke som hun hadde bestilt fra Wish. Pakken var ikke i nærheten av så diskret innpakket som hun hadde håpet.

Da 19 år gamle Holly-Ann Powell rullet gjennom det brede spekteret av billige ting på nettstedet Wish, valgte hun å hengi seg til seg selv. Derfor kjøpte hun en dildo for 58 kroner.

Etter kjøpet ventet hun ivrig på at den "lille" deilige pakken skulle vises, men da den endelig gjorde det, ble hun virkelig sjokkert.

Pakken var på ingen måte diskret pakket inn, faktisk ble den pakket så tett at det var veldig tydelig å se hva den 19 år gamle jenta hadde kjøpt.

Holly-Ann Powell var ikke i tvil om at den kvinnelige postmannen visste hva som var inni pakken hun skulle overlevere.

Hun holdt fast på pakken helt nede ved testiklene, og holdt den nesten som et sverd da hun ga den 19 år gamle jenta pakken sin.

– Det verste var at hun holdt det rundt klunkene, og det var ingen tvil om at det var en dildo i pakken. Hun holdt det som et sverd da hun ga pakken til meg, sa Holly-Ann, ifølge Mirror.

"Hun visste definitivt hva det var, og jeg ønsket bare at jorden ville svelge meg," sa den unge kvinnen komisk.

Må bruke utstyret til sitt arbeid

Den 19 år gamle briten følte seg tvunget til å dele sin erfaring på sosiale medier for å advare andre mot å kjøpe sexleketøy fra steder som Wish, der de kanskje ikke er så diskret pakket inn.

Kvinnen er eier av mange forskjellige leker, og hun sammenlignet det siste kjøpet med et tidligere kjøp, hvor det var veldig diskret. Her kom dildoen hennes i en liten eske slik at ingen kunne finne ut hva som var i den.

Kjøpet på Wish var imidlertid hennes første, og det kom etter at hun hadde hørt fra venninnene sine at du kunne finne virkelig billige ting på nettstedet.

Foto: Privat

Billig var nøkkelordet som Holly-Ann trengte, da hun trenger alle slags sexleketøy til arbeidet sitt.

Hun legger ikke skjul på at hun gjør litt slem modellering for hverdagen.

"Når jeg gjør det arbeidet jeg har på nettet, må du ha leker og rekvisitter. Jeg begynte å tenke at leker kan være ganske dyre, spesielt i fysiske butikker," sier kvinnen, som fikk råd fra vennene sine.

– Noen av jentene spurte så om jeg hadde prøvd å ønske meg? For en 15 centimeter dildo med stor omkrets kan koste så mye som 500 kr. Jeg fant deretter denne dildoen for 58 kroner, den så akkurat ut som de dyre, så jeg tenkte, hva er det verste som kan skje?

Hun fant det ut da hun mottok pakken fra den eldre kvinnelige postmannen.