Ung kvinne kvalt til døde av pølser

25/10/2021 10:22

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En ung kvinne døde da hun ble kvalt til døde av pølser.

En pølsespisekonkurranse som ellers ble holdt med fokus på en veldedighet, har endt i en ekte tragedie.

Under konkurransen endte bare 20 år gamle Madelyn 'Madie' Nicpon opp med å falle over fordi hun ble kvalt av pølser. Det skriver Fox News.

Den store tragedien skjedde i Somerville, Massachusetts, på lørdag. Ambulansepersonell ble tilkalt til stedet der de utførte førstehjelp på den 20 år gamle kvinnen. De fortsatte å gjøre det til de ankom Mt Auburn Hospital i Cambridge.

Senere ble hun overført til Massechussets General i Boston, hvor det ble klart at hennes liv ikke kunne reddes. Som et resultat ble den 20 år gamle studenten erklært død på et sykehus i Boston.

Foto: Twitter

Madelyn 'Madie' Nicpon var fra Suffern, New York, men hun studerte ved Tufts University, hvor hun hadde blitt akseptert på et idrettsstipend da hun spilte lacrosse på høyt nivå.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.