Ung kvinne spiste flaggermus: Nå er hun anholdt

11/11/2022 10:20

Sofie

Utland
Foto: Youtube
En video fra en restaurant i Thailand der en kvinne setter tennene ned i en flaggermussuppe har gått viralt på nettet og folk er avsky.

Man skulle tro de fleste ville holde seg unna flaggermus og/eller andre ville dyr etter pandemien, men en video som for tiden sirkulerer på sosiale medier er likevel sjokkerende. 

Her kan du se en kvinnelig YouTuber ved navn Phonchanok Srisunaklua på en restaurant eller i en spisestue, som setter tennene ned i en bolle med flaggermussuppe. I videoen snakker hun thai, men ifølge TMZ beskriver hun måltidet som “deilig”.

De er nok de færreste som synes det er deilig, og det er også tydelig i kommentarfeltet at folk er kvalm.

“Hvis du må dø, dø alene. Ingen vil klandre deg. Men du vil bli fordømt hvis du starter en ny pandemi,” skriver en bruker ifølge mediet. 

Videoen har siden blitt fjernet fra profilen hennes, men myndighetene i Thailand skal ha arrester henne for å ha spist det ville dyret på kamera. Blir hun dømt risikerer hun opptil 5 år bak murene. Dessuten har hun delt en annen video der hun beklager. 

En veterinær i Thailand, Dr Patarapol Maneeorn har også uttrykt sin alvorlige bekymring for de mange helserisikoene forbundet med det, for eksempel flaggermus som bærer tonnevis av patogener. 

“Det er ingen bevis for at kokende vann faktisk dreper bakterier,” sier han. 

Du kan se videoen via denne linken.