Ung kvinne sto på kanten av stupet og fotograferte: Noen sekunder senere tok ekskjæresten en forferdelig avgjørelse

30/07/2023 08:30

Sofie

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Under en tur i fjellet med kjæresten ønsket den 18 år gamle kvinnen å stoppe for å ta noen bilder av den vakre utsikten. Det fikk kjæresten til å ta en ekkel avgjørelse.

Det skulle vært en romantisk tur på fjellet med ekskjæresten hennes da 18 år gamle Jolee Callan var ute på Cheaha Mountain i delstaten Alabama, USA i august 2015. Men den hyggelige turen på fjellet skulle bli den siste den 18 år gamle jenta måtte oppleve, skriver The Sun.

For da Jolee Callan ville stoppe ved stupet og nyte utsikten, bestemte ekskjæresten Loren Bunner seg for å dytte henne over kanten av stupet, der det var 12 meter ned.

I retten kunne juryen høre hvordan Loren Bunner hadde foreslått paret å ta en tur til fjells, og at Jolee Callan på spøk hadde skrevet til en venn: 'Hvis noe skjer med meg, vet du hvem jeg var sammen med'.

Under turen på fjellet tok Loren Bunner fire bilder av kjæresten før han dyttet henne over kanten av stupet, for så å la dem ut på Instagram i timene etter at han drepte henne.

Foto: Instagram

Han ringte imidlertid etterpå politiet, der han innrømmet at han hadde skutt og drept ekskjæresten.

Samme kveld fant politiet liket av den 18 år gamle jenta, som lå i en steinete kløft, hvor hun fortsatt hadde sekken på seg. Det viste seg at Loren Bunner hadde skutt sin ekskjæreste etter at han hadde dyttet henne utfor stupet.

I sin forklaring til politiet sa Bunner at han hadde skutt kjæresten som en del av en selvmordspakt, men at han i ettertid ikke kunne ta sitt eget liv.

Politiet fant også en hagle og blodet til den 18 år gamle jenta på åstedet og i Loren Bunners bil.

Derfor mente politiet at Loren Bunner hadde lokket Jolee Callan ut i det fri for å drepe henne hvis hun ikke ville bli sammen med han igjen.

Foto: Clay County Jail

Loren Bunner ble derfor siktet for drap, og selv om han i utgangspunktet erkjente ikke straffskyld, erkjente han til slutt straffskyld i juli.

Den nå 22 år gamle Bunner erkjente straffskyld etter at juryen i retten hørte vitneforklaringer der medfanger sa at den unge mannen hadde skrytt av å ha drept den 18 år gamle ekskjæresten.

Han ble dømt til 52 års fengsel.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.