Ung kvinne sto ved kanten av klippen og tok bilder: Få sekunder senere tok ekskjæresten en forferdelig beslutning

21/08/2017 11:45

Anniken Hauge

Utland
Under en tur i fjellet med kjæresten ville den 18-årige kvinnen stoppe opp for å ta noen bilder av den fine utsikten. Det fikk kjæresten til å ta en motbydelig avgjørelse.

Det skulle være en romantisk tur i fjellt med ekskjæresten da den 18-årige Jolee Callan var ute og gikk på Cheaha Mountain i staten Alabama i USA i august 2015. 

Men den hyggelige turen i fjellet skulle bli det siste den 18-årige jenta skulle oppleve, skriver The Sun

For da Jolee Callan ville stoppe ved klippen og nyte utsikten, bestemte den tidligere kjæresten hennes Loren Bunner å dytte henne utfor kanten av klippen hvor det var 12 meter ned. 

I retten fikk juryen høre hvordan Loren Bunner hadde foreslått at paret skulle ta en tur i fjellet, og at Jolee Callan hadde tullet med en venn og skrevet: ‘Hvis det skjer noe med meg, så vet du hvem jeg var sammen med’. 

 

Under turen i fjellet tok Loren Bunner fire bilder av kjæresten sin, før han dyttet henne over kanten. Senere postet han bildene på Instagram, bare timer etter han hadde drept henne. 

Jolee Callan. Foto: Instagram

Dette var et av de siste bildene som ble tatt av Jolee Callan. Foto: Instagram

Han ringte senere til politiet, hvor han innrømmet at han hadde dyttet og drept ekskjæresten sin.

Samme kveld fant politiet liket av den 18-årige jenta, som lå i en fjellsprekk med ryggsekken fortsatt på. Det viste seg at Loren Bunner hadde skutt ekskjæresten sin etter å ha dyttet henne over kanten. 

I sin forklaring til politiet sa Bunner at han hadde skutt kjæresten som en del av en selvmordspakt, men at han senere ikke klarte å ta sitt eget liv. 

 

Politiet fant også en hagle og blodet fra den 18-årige jenta ved gjerningstedet og i Loren Bunners bil. Derfor mente politiet at Loren Bunner hadde lokket Jolee Callan ut i det fri for å drepe henne hvis hun ikke ville bli sammen med han igjen. 

Foto: Clay County Jail

Derfor ble Loren Bunner tiltalt for drap, og selv om han først nektet seg shyldig, erkjente han seg endelig skyldig i juli i år.

Den nå 22-årige Bunner krøp til erkjennelse etter juryen i retten hørte et vitneutsagn hvor fengselskammerater fortalte at den unge mannen hadde skrytt av å drepe ekskjæresten sin.

Han ble idømt 52 års fengsel. 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.