Ung mann gjør sjokkerende oppdagelse: Har ligget med svigermor

01/12/2021 15:28

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung mann har havnet i en ekstremt uheldig situasjon, situasjonen har han delt på mediet Reddit.

De fleste nikker kanskje i anerkjennelse av å ha et litt anstrengt forhold til svigerforeldrene sine.

Imidlertid kan en ung mann, som har holdt kontoen sin anonym på mediet Reddit, overgå de fleste historier om uheldige førstegangsmøter med svigerforeldre.

I et innlegg innrømmer han at han hadde sex med kjærestens mor to år før han ble sammen med datteren. Samtidig forklarer han at han er bekymret for at kjæresten vil forlate ham og at foreldrene hennes vil skille seg hvis han forteller kjæresten om det.

Det britiske medie The Daily Star melder at mannen selv skriver om den uheldige situasjonen på Reddit: «La meg bare gjøre det klart at det ikke er jeg som gjorde noe galt her, men jeg må komme ut med det et sted. Det spiser meg opp fra innsiden."

Når du hører om historien, kan det høres sprøtt ut at den unge mannen skal være ulastelig, men han fortsetter å skrive: "For to år siden var jeg 19 og jeg møtte denne kvinnen mens jeg jobbet som personlig trener."

Han fortsetter: «Kvinnen var interessert i meg, og hun ba meg ut noen ganger, og vi hadde sex et par ganger. Etter et av møtene avsluttet hun det fordi hun mente det var galt av henne å være sammen med en så ung som meg, og hun byttet derfor gym.»

Så mannen var sammen med kvinnen før han ble kjæresten til datteren hennes. To år senere møter han sin nåværende kjærestes foreldre og oppdager, til sin skrekk, at det er det samme huset som dengang.

Den unge mannen skriver videre: "Moren og faren hennes kommer ut av huset, og vi får begge et sjokk. Jeg møter foreldrene, de har vært gift i 20 år. Jeg vet at jeg har vært en gift kvinnes leketøy, og jeg føler meg veldig flau."

Den unge mannen konkluderer med å skrive at moren senere kontaktet ham og ba ham om å holde hemmeligheten. Han er i ferd med å feire ThanksGiving med kjærestens familie, inkludert moren.

Innlegget har siden gått viralt på Reddit med over 41.000 reaksjoner.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.