Ung mor fortvilet: "Kjæresten min hater navnet jeg har valgt til sønnen vår"

11/10/2021 11:58

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hun er ikke sikker på hvordan hun skal håndtere situasjonen.

Foreldrerollen er full av til og fravalg. Beslutninger må tas og konflikter må håndteres.

For et ungt par har det allerede oppstått en konflikt før det lille nye familiemedlemmet overhovde har kommet til verden.

 Reddit har den unge moren på 18 valgt å dele sitt dilemma. Hun forklarer at så lenge hun kan huske, har hun ønsket å kalle sin førstefødte sønn Jack etter moren: Jacqueline. 

«Hun har vært en fantastisk mor og døde nesten da hun fødte meg, noe som resulterte i at hun ikke kunne få flere barn», skriver kvinnen.

Sammen med sin 19 år gamle kjæreste er de i ferd med å bli foreldre, og da paret fant ut at det er en ung sønn som kommer til verden, visste hun nøyaktig hva hun skulle kalle ham.

Men den ideen faller ikke i smak hos kjæresten.

Faktisk var han til at starte med heller ikke med på at skulle være far.

"Da han fant ut at jeg var gravid, fortalte han meg at det enten var ham eller barnet, og jeg valgte å beholde barnet mitt selv om det betydde at jeg mistet ham."

«Han ble hos meg uansett, men har ikke vært på noen jordmoravtaler og gått glipp av en av skanningene fordi han ikke ville spise lunsj med mamma og meg etterpå.»

Da hun nevnte navnet Jack til kjæresten sin, var svaret fra ham: "Alt annet enn Jack."

«Han har ikke gitt noen annen grunn enn at det er et populært navn, og han har ikke kommet med noen andre forslag.»

Kvinnen utdyper at barnets mellomnavn og etternavn vil bli oppkalt etter kjæresten. Derfor synes hun det er greit for henne å velge fornavn.

På Reddit spør hun imidlertid de andre brukerne om det er greit at hun kan holde seg til navnet Jack - og dermed velge babyens navn.

"Nevn babyen hva du vil. Jeg ville ikke engang legge etternavnet eller informasjonen hans på fødselsattesten med måten han oppførte seg på», skriver en, støttet av mange andre.

Hva tror du? Er det greit for den fremtidige moren å stå ved navnet Jack? Eller skal de i fellesskap finne et annet navn til sønnen?