Ung mor gjorde grøssende oppdagelse på babyalarmens skjerm

06/03/2018 15:00

Anniken Hauge

Utland
En svensk mor fikk sitt livs sjokk da hun plutselig hørte en merkelig lyd fra babyalarmen og så noe skremmende på skjermen.

Det var ikke en helt vanlig kveld da 30-årige svenske Malin Mäntylä la sin toårige datter Nova i familiens hjem i Märsta, en forstad til Stockholm.

Den lille jenta hadde vondt i magen, og den unge moren bestemte seg derfor for å holde ekstra godt øye med med skjermen på babyalarmen, for å forsikre seg om at Nova ikke sov urolig eller lå våken med smerter. Det skriver Expressen. 

Malin Mäntylä hadde kanskje forventet å se Nova snu og vri på seg, men da hun så på skjermen var det et helt annet og langt mer uhyggelig syn som møtte henne. En detalj som fikk det til å løpe kaldt nedover ryggen hennes.

Malin Mäntylä og Nova.

- Jeg valgte å finne frem babyalarmen fordi jeg ville holde litt kestra godt øye med henne mens hun sov, sier Malin Mäntylä til Expressen. Den unge moren var alene hjemme med datteren sin den aktuelle fredagen i forrige uke. 

Den 30-årige moren satte seg i sofaen etter å ha lagt Nova i sengen, men det gikk ikke lang tid før hun plutselig hørte en merkelig lyd fra babyalarmen som gjorde henne svært bekymret. 

- Det lød som en mannestemme. Jeg så på skjermen, og det så ut som det stod et barn ved siden av sengen. 

Malin Mäntylä ble skremt fra sans og samling, og løp inn på soverommet hvor hun kunne konstatere at datteren hennes sov helt stille og rolig.  Hun så ingenting mistenksomt inne på rommet, og gikk derfor tilbake til stuen for å se nærmere etter på skjermen.

- Det så fortsatt ut som om det stod et barn ved siden av sengen. 

Skikkelsen står på venstre side av skjermen og kikker ned mot det sovende barnet.

Malin Mäntylä tok et bilde av babyalarmen og sendte det til kjæresten sin som var hjemme hos en venn. 

- Jeg var utrolig redd og ville at han skulle komme hjem. Han mente også at det så ut som om noen stod ved sengen, men han tok det litt roligere enn meg, sier hun til Expressen.

Den svenske kvinnen delte bildet i en mammagruppe på Facebook hvor det fikk en blandet mottakelse. Flere er enige i at det foregår noe mystisk på bildet, mens andre mener at det må være falskt. 

Malin Mäntylä selv er overbevist om at det er mer mellom himmel og jord, og hun føler seg overbevist om at det foregikk noe overnaturlig på soverommet den kvelden.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.