Ups! Moren dro med datteren på sykehuset. Da avslørte røntgen bildene pinlig hemmelighet

21/07/2020 10:11

Emma Sletta

Utland
Den 20 år gamle kvinnen fik ufrivillig avslørt hennes intime hemmelighet. Som moren hennes ikke skulle vite noe om.

Alle barn har hemmeligheter for foreldrene sine, men det er ikke alle barn som klarer å holde dem hemmelige for alltid. 

Det måtte være tilfelle for 20 år gamle Sydney Allen. Da hun, fra Florida i USA, for nylig ble tatt med til legen av moren hennes. Det skriver Metro.

Legebesøket skyldtes at Sydney Allen lider av syringomyelia, en sjelden sykdom der en liten, tynn væskefylt kanal i ryggmargen utvides, noe som kan føre til store smerter, nedsette temperatursansen i armene og redusere styrken i for eksempel hendene. 

Derfor hadde den unge kvinnen dratt på sykehuset, for en rutinemessig undersøkelse. Hun hadde tatt med moren hennes, som hadde tilbudt seg å være med for moralsk støtte.

Som en del av undersøkelsen skulle Sydney ta noen røntgen bilder. Da legen viste dem røntgen bildene, avslørte de en hemmelighet som moren ikke skulle ha vist om. 

Tilbake i juni hadde datteren fått piercinger i brystvortene sine, som en bursdagsgave fra søsteren. De visste at foreldrene ikke ville komme til å like gaven – spesielt ikke more da hun hater både tatoveringer og piercinger – valgte de å holde den nye kroppsdekorasjonen hemmelig for foreldrene. 

Men da legen viste dem røntgen bildene, kunne man ikke unngå å se at datteren hadde piercinger i begge brystvorter. 

«Moren min la merke til mine piercinger så snart røntgenbildene dukket opp, både legen og jeg begynte å le hysterisk,» har Sydney Allen siden forklaret til Buzzfeed.

For moren var det imidlertid ikke mye å le av, og alt hun kunne si var:

«Det skal vi snakke om senere!»

Det tok imidlertid ikke lang tid før historien og røntgen bildene ble delt på nettet, til stor underholdning for utallige mennesker. Siden den gang har Sydney Allen også kommentert den uheldige episoden, som hun kun kan le av i dag. 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.