Urovekkende video viser angrep i New York

13/04/2022 10:26

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook / South China Morning Post
Foto: Facebook / South China Morning Post
I går ble minst 10 personer skutt av en bevæpnet skytter på en T-banestasjon i New York-bydelen Brooklyn.

Politiet i New York i USA leter fortsatt etter gjerningsmannen som sto bak et angrep i en togvogn i Brooklyn i går morges rundt klokken 08.30 lokal tid (14.30 norsk tid).

En mann iført oransje arbeidsvest og gassmaske begynte  å kaste røykgranater inne i en togvogn like før klokken 08.30 lokal tid, hvorpå han åpnet ild og skjøt minst 10 personer.

Så langt har det ikke vært noen dødsfall, men minst 23 ble skadet og minst en ble innlagt på sykehus i kritisk tilstand.

Flere personer tok opp video fra T-banestasjonen kort tid etter selve angrepet. En av disse videoene har blitt delt på Facebook og kan ses nedenfor:

Vi advarer om at videoen nedenfor inneholder voldelige bilder.

I videoen kan man se folk flykte ut av den røykende togvognen mens det er panikk på stasjonen.

Flere har blod overalt, er tydelig skadet og nesten snubler ut av vognen og inn på T-banestasjongulvet.

Politiet leter fortsatt etter gjerningsmannen, som de mistenker er en eldre mann ved navn Frank James, som blant annet har delt urovekkende videoer på YouTube og gjort mistenkelige kjøp av fyrverkeri.

Les mer om angrepet ved å klikke på artikkelen nedenfor:

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.