Utleier fra helvete: Her er de ville kravene til en ny leietaker

18/10/2021 10:28

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ikke alle utleiere har milde krav til sine leietakere. Denne utleieren er et godt eksempel på det.

Hvis du vil leie et rom fra noen, er det lurt å sjekke hvilke krav de stiller til leietakere og romkamerater. Ikke alle er like rommlige på dette punktet.

Hvis du trodde romkameraten din var streng, vil du sannsynligvis få et annet syn på saken når du ser hvilke krav denne utleieren stiller til romkameratene sine.

Tidligere denne uken ble et skjermbilde av en nesten opprørende boligannonse delt på Reddit, med folk som raskt svarte på de urimelige kravene. Det skriver The Sun.

Det er en ting å betale 8300 kroner for et rom i den lille byen North-Manchester i Indiana, så du må også akseptere at du ikke får lov til å se på TV etter 21.30. I tillegg er utleier veganer, og derfor er det et klart forbud mot kjøtt i hjemmet.

"Jeg har et rom til leie. I leiligheten min. Det er en leilighet med tre soverom», står det i annonsen.

«Leien inkluderer bare ett soverom. Du vil ha tilgang til badet, men du har ikke lov til å dusje etter 20:00. Du kan bruke kjøkkenet mitt, men du må rydde opp etter deg selv.»

"Du må ha ditt eget toalettpapir, og du må ha din egen såpe og sjampo. Du må kjøpe din egen mat."

Foto: Reddit

I tillegg til TV-forbudet har leietaker heller ikke lov til å lytte til musikk om kvelden. Hvis du vil ha internett på rommet ditt, må du betale ytterligere 475 kroner.

«Ukentlige rominspeksjoner vil bli gjennomført for å sikre at du har rengjort», skriver utleieren også.

Og selv om det er relativt vanlig blant utleiere å ikke tillate kjæledyr, har denne utleier praktisk talt innskrevet et forbud mot at leietaker også har gjester.

"Hvis du skal ha selskap, må de være på rommet ditt til enhver tid. De får ikke bruke toalettet. Dette er mitt hus, ikke ditt. Du må følge alle reglene!"

Ikke overraskende var det ikke akkurat fine ord som skulle bli funnet om utleieren på Reddit, der flertallet uttrykte sin forbløffelse over å lese boligannonsen.

«Jeg beklager på vegne av alle som er desperate nok til å bo her», skriver en annen, mens en annen skriver: «Alt dette for bare 8.300 kroner i måneden? Herregud, hvor melder jeg meg på?"

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.