Uventet skatt oppdaget under teppet: Kvinne gleder seg over funn

14/11/2023 17:00

Sofie

Utland
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Når du kjøper et håndverkertilbud vet du på forhånd at dyre og dårlige overraskelser oftere skjules enn gode overraskelser. Et ungt par skulle imidlertid finne en av de største gode overraskelsene da de pusset opp sitt nye hjem.

Å pusse opp en bolig kan ofte avsløre uforutsette overraskelser.

Dette ble tydelig for en ung kvinne fra Cardiff da hun gjorde en sjokkerende oppdagelse under oppussingen av sitt nye hjem, som viste seg å ha betydelig økonomisk verdi.

Skattejakt i et gammelt hus

Anya Clements, 22 år, og hennes partner Calum Jones, 28 år, hadde nylig skaffet seg et "oppussingsprosjekt" som de planla å forvandle. Mens de prøvde å holde utgiftene under kontroll, ble de kjent med det nye hjemmet sitt i detalj.

Det var imidlertid ikke før Anya fjernet den gamle, slitte røde løperen at hun møtte en overraskelse. Under det slitne teppet lå et luksuriøst eikeparkettgulv som strakte seg over hele underetasjen i huset.

Oppdagelsen går viralt

Anya, som har en betydelig tilhengerskare på TikTok, valgte å dele oppdagelsen sin med følgerne sine. Videoen der hun avslørte det skjulte gulvet fanget raskt folks oppmerksomhet og har så langt samlet over 127 000 visninger.

Reaksjonene strømmet inn, og mange uttrykte sin misunnelse over det utrolige funnet. Parkettgulv er kjent for sin kvalitet og estetikk og verdien av gulvet i Anyas bolig var på rundt 127.000 norske kroner.

DIY-renovering på et budsjett

Anya og Calum hadde opprinnelig planlagt å legge et nytt gulv som en del av oppussingsprosjektet, men å finne det eksisterende parkettgulvet sparte dem for en betydelig utgift. Paret bestemte seg for å restaurere gulvet selv for å holde kostnadene nede.

"Det var et slikt gulv vi skulle ha uansett, så vi var veldig fornøyde. Vi har spart mye tid og penger på å slippe å investere i et nytt gulv," fortalte Anya.

De går i gang med å pusse og lakke gulvet selv – en oppgave som krever tid og tålmodighet, men som også gir stor tilfredsstillelse når man ser det ferdige resultatet.

Støtte fra sosiale medier

Anya fortsetter å dele oppussingsreisen sin på TikTok, hvor følgerne hennes er ivrige etter å følge parets fremgang.

Mange har kommentert hvor heldige de var med funnene sine, spesielt sammenlignet med andre som har delt historier om å ha møtt mugg eller asbest under oppussingen.

Denne historien illustrerer hvordan sosiale medier kan forene mennesker gjennom felles opplevelser, og hvordan en DIY-renovering kan resultere i overraskende og tilfredsstillende funn, selv for de med stramme budsjetter.