Vær forsiktig hvis du ser brødsmuler foran inngangsdøren din

Foto: Shutterstock.com

Hvis du oppdager at det er brødsmuler foran inngangsdøren din, må du være forsiktig.

Hvis du i nær fremtid finner ut at det plutselig er noen brødsmuler foran døren din, kan du ha vært et potensielt offer for innbruddstyver.

Les også

Transperson raser mot sykepleiere etter fødsel: Slutt å kalle meg det

Innbruddstyver bruker et "nytt" smart triks for å finne ut om du er hjemme, og hvis du ikke er det, vil de slå til.

Advarselen kommer fra noen som advarer mot akkurat dette trikset. Han eller hun har skrevet et lengre innlegg på Facebook, som lyder som følger:

"Da jeg kom hjem i går ettermiddag og åpnet inngangsdøren, falt noe hvitt brød til bakken foran meg. Restene av brødet lå på toppen av døren mellom forfalskningene og kanten," sier mannen som utdyper:

– Hvis jeg ikke hadde oppdaget brødet, kunne fuglene ha spist det på fritiden, og alle spor ville ha forsvunnet. Smart. Hvis brødet fortsatt hadde vært der etter mørkets frembrudd, kunne tyver komme innom og se at ingen hadde vært hjemme ennå, og deretter begå innbrudd, skriver han i innlegget, som han avslutter med en bønn.

"Så vær oppmerksom på inngangsdøren din og mystiske mennesker i området," sa mannen til slutt.

Denne personen bor i Snekkersten, som er et distrikt i Elsinore, men advarselen sprer seg i mange grupper på Facebook. Senest har den blitt delt på Facebook-siden Helsingør, som har drøyt 20.000 medlemmer.

Med dette deler vi invitasjonen slik at du er klar over hva det betyr hvis brødsmuler plutselig faller fra døren din når du åpner den.

Har du opplevd det før?

Les også

Mor tror at far og sønn sover: Blir møtt av dette synet på badet