Vær forsiktig med hvor du har sex: Mann knak penis på bensinstasjon

29/03/2021 12:46

Emma

Utland
En mann opplevde noe nær hver manns verste mareritt da han ved et uhell knak penisen sin under en veldig, veldig, lidenskapelig omgang lakengymnastikk.

Andy og Bree, fra USA, var på en reise, og angivelig var det plutselig visse behov som var inntrengere. For paret bestemte seg for å komme innom på en bensinstasjon med ideen om å kose seg noe mer enn de vanligvis gjør på en bensinstasjon. Det bør imidlertid snart vise seg å være en dårlig idé.

Skuespillere gjenopprettet øyeblikket på amerikanske medier TLC's "Sex Sent Me to the ER". Et program som bokstavelig talt gjør dramatiseringer av kjønnsskader.

"Jeg ser ned for å se penisen min, og det var omtrent på størrelse med underarmen min," sier den aktuelle mannen, og fortsetter:

"Jeg ser blod strømme ut av penisen min, og det stopper ikke. Det var definitivt ti av ti på smerteskalaen. Ingen vil se på deres penis tre ganger sin normale størrelse med blod dryppende ut av det."

Paret kjørte deretter, forhast, til nærmeste sykehus. Men det var dessverre en 45 minutters kjøretur unna.

Da paret endelig kom, tok det ikke lang tid før legene faststet at Andy hadde brukket penisen sin.

Det krevde derfor en operasjon der en liten del av Andys penis måtte opereres på i utgangspunktet.

Legene klarte å redde Andys manndom, men han ble utestengt fra å ha sex i fire uker for å gi sin penis sjansen til å helbrede.

Så mens Andy er sikkert glad nå for å ha en fungerende penis igjen, måtte han fortsatt legge til: "Ingen vil noensinne høre at legen har tatt en av dine stykke penis,"