Valp prøver å tørke opp sitt eget tiss med toalettpapir

15/12/2021 11:30

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Han prøvde i det minste!

Hver hundeeier vil vite at det er en læringskurve når valper må trenes til å gå på toalettet utendørs i stedet for på gulvet i huset.

Den da 21 år gamle rapperen fra Texas, Acelin Hamptons, hunden Pablo gikk verden rundt. Den tisset på gulvet, men den sto ikke bare ved siden av.

Mens Pablo ble tatt hånd om av en av rapperens venner, kunne valpen rett og slett ikke holde ut lenger. Det var derfor det gikk på toalettet og tisset på gulvet.

Pablo har tidligere sett eieren tørke opp tisse med toalettpapir, så det var akkurat det valpen gjorde. Den trakk en stor mengde papir fra rullen og plasserte den på toppen av den våte flekken på gulvet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

"Hunden min Pablo pisset på gulvet og prøvde å rengjøre den. Jeg kan egentlig ikke skjelle ham ut for dette», skrev rapperen om bildet, som siden har gått viralt.

Rapperen, hvis artistnavn er Billie Band$, adopterte Pablo. Hunden har vist seg å være ganske smart og lærevillig. Det tok mye trening å få ham ren, men etter en stund så det ut som om han hadde betalt seg.

Men mens han brydde seg om rapperens venn, fikk Pablo problemer fordi han måtte tisse og ikke kunne bli lenger. Det var her Pablo tørket inn etter seg selv.

– Han gjør mange ting som forteller meg at han er ganske smart, sier rapperen.

Pablo har blitt så populær på Twitter at han har fått sin egen Facebook-profil, noe som er mer populært enn hans "pappas".

"Jeg kan ikke få mer enn 100 retweets på et bilde av meg, men hunden min kan, og han er ikke engang på bildet. Må være hyggelig å være Pablo," skrev han på Twitter.

Hunden svarer ham på sin profil.

–Det er fint. Jeg er søt.