Var i ferd med å sette opp legendariske juletre: Så gjorde de et sjokkerende funn

29/11/2020 17:32

Emma

Utland
Under utarbeidelsen av det enorme juletreet på Rockefeller Center, gjorde man et nysgjerrig og hyggelig funn.

Det gigantiske juletreet, som vil pryde Rockefeller Center i New York i år, kom i år med sin egen lille julegave.

Når du var i ferd med å sette treet opp, kunne de arbeidende menneskene gjøre et fint funn. En vakker liten babyugle hadde gjemt seg godt og grundig mellom grenene av det store treet.

Treet, som ble felt noen dager tidligere i et skogkledd område i Oneonta, er 22 meter høyt, og det var derfor nok plass til at den lille uglen kunne ta den 300 kilometer lange reisen med treet.

Ugle Rockefeller

Uglen, som selvfølgelig har hatt sitt livs reise inne i det store treet, hadde heldigvis ikke blitt skadet, men var ifølge arbeiderne litt forvirret over at den amerikanske nåletre plutselig hadde blitt erstattet av byen "som aldri sover".

Da arbeiderne oppdaget den lille fuglen, skyndte de seg for å få den av treet og overleverte fuglen til et dyresenter i byen. De døpte Owl Rockefeller, og har nå uttalt på Facebook at uglen, når den er klar, vil være tilbake i naturen igjen.

Rockefeller Centers gigantiske juletre er nå en gammel tradisjon, startet i 1931, og kan snart feire sitt 100-årsjubileum. Dette er imidlertid første gang at treet tar sine egne julegaver med det.