Var ikke på menyen: Kvinne gjør bisart funn i pizza

23/08/2021 12:36

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gemma Barton var halvveis gjennom pizzaen da hun oppdaget at det var noe på som hun ikke hadde bestilt.

Da engelske Gemma Barton nylig bestilte en pizza, fikk hun litt av en overraskelse da hun innså hva som hadde kommet på.

Pizzaen, som kom fra en Domino's restaurant i den engelske byen Thornton-Cleveleys i Lancashire, var ikke bare utsmykket med tomatsaus og skinke, skriver Daily Mail.

Restauranten har beklaget situasjonen og refundert beløpet tilbake til Gemma, men siden da har hun valgt å dele bilder av pizzaen på sosiale medier. Hun vil minne andre på å sjekke om det er farlige ting i maten før de legger tennene i.

"Sjekk pizzaene dine før du spiser. Jeg ville hate hvis jeg eller noen andre kom til å spise dette», skrev Gemma i innlegget sitt, og la til:

«Vær forsiktig når du bestiller fra Domino's Pizza ved Thornton-Cleveleys-avdelingen på Fleetwood Rd North», sier engelske Gemma.

Hun var halvveis gjennom pizzaen da hun oppdaget at i pizzaen var det skruer og bolter.

 

Domino's beklager situasjonen

Hos pizzakjeden Domino's er situasjonen beklagelig. Den aktuelle butikken har blitt gjort oppmerksom på at dette absolutt ikke må skje igjen i fremtiden, sier Domino's til Daily Mail.

Så snart de mottok Gemma Bartons klage i juli, tok kjeden seg av saken.

"Vi tilbød raskt Gemma Barton full refusjon, som hun aksepterte på den tiden. Vi har minnet butikkteamet vårt om riktig arbeidsflyt for å unngå fremtidige problemer av denne art," sa Domino's.