Verdens beste jobb: Firma søker profesjonell sjokolade-smaker

07/02/2017 15:45

Anniken Hauge

Utland
Chokolade giver bedre sex
Foto: Shutterstock
Kjenner du en klar kandidat til jobben?

Der er nå gode nyheter til de som både mangler jobb og har en søt tann.  

Firmaet Mondelez International – som blant annet står bak lekkerbiskener som Oreo – har slått opp en stilling som sjokolade-smaker. Det skriver Metro.co.uk.

Jobben ligger ute på LinkedIn, og man skal kunne jobbe i bedriftens avdeling i Storbritannia. I annonsen står at det nøkkeloppgavene blant annet blir:

-          Kunne smake på sjokolade og kakaodrikker og gi objektiv og ærlig feedback

-          Jobbe med et team av panellister om å dele meninger og samarbeide om å komme til enighet om smaken 

-          Ha en klart definert språkbruk til å beskrive produkter og hjelpe med å fine forskjeller på produkter

-          Være konsekvent i gitte karakterer

-          Være bekjent med det etiske og juridiske ansvar ved stillingenen, og kunne stille spørsmål når der er etiske dilemmaer

Det forventes dessuten at søkerens kvalifikasjoner omhandler en lidenskap for sjokolade, samt gode smaksløker, være ærlig, er villig til å prøve nye produkter og snakker godt engelsk. 

 

Den eneste haken ved jobben er at det er snakk om en deltidsjobb 7,5 timer i uken. Men mon tro om da kanskje har fått dekket lysten på sjokolade?  ved jobbet er, at der er tale om en deltidsansættelse 7,5 timer om ugen. Men mon tro om man ikke da også har fået sin lyst til chokolade dækket?

Skulle man ha lyst til å søke på stillingen, kan det gjøres via denne linken.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.