Verdenskjent journalist i dyp sorg: Mistet ni måneder gammel datter på julaften

06/01/2021 12:14

Emma Sletta

Utland
Han har på tragisk vis mistet sin ni måneder gamle datter juleaften.

Den verdenskjente journalisten, som blant annet jobber i politikken for CNN, Andrew Kaczynsk, sammen med sin kone, Rachel Louise Ensign, lever i et ekte mareritt i disse dager.

De måtte si farvel på julaften til sin bare ni måneder gamle datter, som døde etter en modig, men mislykket kamp med en sjelden form for kreft.

Andrew Kaczynsk bekreftet selv dette på Twitter og Instagram, hvor han også delte et bilde av Francesca.

"Vi er knust over å kunngjøre at vår vakre datter Francesca sovnet inn i går kveld i armene på sin far og mor. Vi er så takknemlige for at vi ble kjent med din kjærlighet. Francesca, vi elsker deg så høyt», skrev han på Twitter.

Sjelden form for kraft

Tilbake i september ble hun diagnostisert med en svært sjelden, og svært aggressiv form for hjernekreft.

De startet raskt behandlingen, hvor man ellers flere ganger hadde sett fremgang.

"Francesca er den sterkeste person som jeg kjenner. Det er litt under en uke siden at hun allerede hadde klart to operasjoner, og hun var allerede smilende hjemme igjen. Jeg var sikker på at hun kunne klare det," skriver Andrew Kaczynsk.

Men det gikk ikke som han hadde håpet, og Francescas liv ble ikke reddet.

"Francescas øyne var store og brune, og de så alltid på foreldrene hennes. Hun elsket å spise, og hun elsket å bli holdt nær."

Andrew Kaczynsk beskriver sin datter som en utadvendt, smilende og en nysgjerrig jente som elsket livet til tross for sin unge alder.

Hun sovnet inn i armene på sin mor og far 24. Desember.