Video av kvinne går viralt: Får magen til å "forsvinne"

11/02/2022 10:13

Emma

Utland
Foto: Reddit
Foto: Reddit
En video av en kvinne i et treningsstudio som kan få magen til å "forsvinne" har gått viralt og har forvirret tusenvis av brukere på sosiale medier.

Vi har nok alle prøvd å se oss i speilet og ønske at vi kunne få magen til å forsvinne - eller i det minste bare bli litt mindre.

Noen kan ha prøvd å suge i magen og se hvordan du kan se ut hvis du mistet noen kilo.

Det er imidlertid ikke mange kilo at du må ha for mye på magen hvis det er for å hjelpe noe å suge i magen, med mindre du har samme evne som kvinnen som for tiden går viralt i en forbløffende video.

Kvinner demonstrerer hvordan hun er i stand til å suge i magen så mye at det nesten forsvinner.

Videoen starter faktisk veldig rolig og viser en ung kvinne og to jevnaldrende unge menn, som alle befinner seg i det som ser ut som et treningsstudio.

Klippet tar imidlertid raskt en overraskende vending, da kvinnen, som allerede tilsynelatende ikke kan klage på for mange kilo på magen, plutselig suger magen inn, og det er ikke bare litt som resten av oss kan.

Foto: Reddit

Kvinnens mage suges inn så mye at den nesten forsvinner, og det ser nesten ut som ribbeina hennes faller ut av brystet. Se den fantastiske videoen her

De to unge mennene som står sammen med henne er også tydelig overrasket og sjokkert, og en av dem prøver til og med å stikke en finger inn i hulrommet der magen pleide å være, som om de prøvde å avsløre at det bare er et triks eller en illusjon - men tilsynelatende er det ikke det.

Klippet slutter med at kvinnen ler og bringer magen "tilbake på plass", hvorpå trikset "feires" med en high five.

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.