Video av mann på glassbro vekker angst: Turistene hyler da broen 'sprekker opp' under dem

13/10/2017 12:17

Anniken Hauge

Utland
Foto: Screenshot Youtube
Foto: Screenshot Youtube
En video av turister på en glassbro i Kina som henger 1180 meter over en dal går nå viralt. Opplevelsen på broen skal tiltrekke fler turister.

Kina har i de senere årene satset stort på iøyenfallende naturopplevelser og gjennom dette konstruert flere glassbroer slik at modige turister kan få god utsikt til de store dalene de går over.

Men den seneste attraksjonen tar virkelig kaka.

I Taihangfjellene, et fjellparti nord i Kina, henger det nemlig en 266 meter lang glassbro, satt opp som en turistattraksjon for de virkelig tøffeste av oss.

Herfra har turistene spektakulær utsikt til området rundt seg - og alt som er nedenfor - da broen henger hele 1180 meter over dalen under. 

I en video som er tatt på broen ser man hvordan en guide snubler og faller på broen, hvorpå glasset under ham sprekker opp. Men det er dog én ting ved hendelsen de intetanende og livredde turistene ikke vet:

Det hele er bare for moro skyld. Glasset som sprekker er bare laget som en spesialeffekt for å gi de allerede angstfylte turistene et ekstra sjokk.

Teamet bak attraksjonen forsikerer at fagfolk sjekker glasspanelet daglig, for å garanetere full sikkerhet for de besøkende turistene.

Se selv den skrekkinngytende videoen nedenfor: