Vil omdanne Buckingham Palace til en pub: "Dronningen er flyttet"

01/04/2022 08:45

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En av Storbritannias største barkjeder planlegger å sette opp en pub i Buckingham Palaces lokaler.

Dette er en uttalelse fra Wetherspoons grunnlegger, Tim Martin, etter at Storbritannias dronning Elizabeth II tidligere kunngjorde at hun ikke lenger vil bo i Buckingham Palace

Pubkjeden har 925 serveringssteder spredt over hele Storbritannia og er kjent for å ha spesielle, fine og / eller sprø steder.

For eksempel kan du nyte en øl i en av kjedens mange puber i en gammel kino fra 20-tallet i den walisiske byen Llandudno, i en gammel bank i den skotske hovedstaden, på et gammelt luksushotell i Liverpool eller i et gammelt fengsel i den engelske byen Keswick. 

Nå er planen også å kunne finne en Wetherspoons pub i ett eller flere av Buckingham Palaces lokaler.

Det skriver det britiske medie Ladbible

Til MyLondon forklarte Martin at han så dronningens trekk som en åpenbar mulighet til å utnytte lokalene til noe annet. 

"Dronningen har flyttet [...]. Perfekt alternativ [...]" har han blant annet uttalt og utdypet: "Jeg vil ikke engang insistere på å overta hele Buckingham Palace, jeg vil bare ta en seksjon og litt av hagen. Kongefamilien kunne tjene litt på det [...].»

Grunnleggeren av kjeden har også uttalt at - som med alle sine andre barer - vil han bevare bygningens opprinnelige arkitektur og atmosfære.

«Vi vil bevare de gamle egenskapene,» har han dermed forklart, og videre uttalt at dronningen alltid vil være velkommen til en drink.

Men drømmen om å åpne en Wetherspoons i lokalene til Buckingham Palace har fortsatt å være bare ... en drøm.

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.