Vill video: Elevene bandt lærerne til tre og slo dem fordi de fikk dårlige karakterer

02/09/2022 08:48

Emma

Utland
Foto: YouTube / Editorji
Foto: YouTube / Editorji
En bisarr video har gått viralt på sosiale medier.

En spesielt bisarr video har gått viralt på sosiale medier og har blitt delt over hele verden av forskjellige nyhetsmedier.

Videoen kommer fra Dumka-distriktet i Øst-India, hvor en gruppe studenter knyttet noen av lærerne sine til et tre og angivelig slo dem fordi de ikke trodde de fikk høye nok karakterer til en eksamen.

Det skriver flere indiske og internasjonale medier. 

Hendelsen på videoen fant sted 29. august, og i videoen kan du se hvordan lærerne er knyttet til et stort tre med rødt tau.

Ifølge medierapporter valgte flere studenter deretter å slå lærerne fordi de hadde sviktet så mange som 11 studenter til en viktig eksamen.

Det er ennå ikke klart nøyaktig hva som skjedde og om lærerne fikk noen skader, men lokale myndigheter prøver - til tross for motstand fra skolen - å undersøke saken.

En talsperson for det lokale politiet, Nityanand Bhokta, sa at skolen til tross for politiets anmodning ikke har rapportert saken fordi de ikke ønsker å «skade elevenes fremtidige karrierer».

Ifølge Surendra Hebram, som er elevrådgiver ved skolen der elevene går, har skolen håndtert saken selv.

– Vi fikk informasjon om hendelsen og holdt samtaler med alle lærerne. [...] studentene forklarte at de fikk svært lave karakterer for eksamen og at de ikke fikk tilstrekkelig respons fra lærerne sine, sier hun.

Studentene i videoen går i klassen kalt "Class IX", som tilsvarer 10 klasse i Norge.

Se videoen ved å klikke her eller i den indiske nyhetsrapporten nedenfor: