Ville drepe eksmannen - gjorde en stor tabbe

17/11/2021 14:34

Emma

Utland
Foto: Monroe County Jail
Foto: Monroe County Jail
Prøvde å bestille drap på eksmannen gjennom internettet, men det var bare én ting hun hadde glemt å regne med.

En 52 år gammel kvinne fra Michigan i USA erkjenner straffskyld etter å ha forsøkt å få eksmannen drept gjennom en falsk nettside på internett

Det skriver både Fox 2 og The Daily Beast.

Kvinnen kan nå få opptil ni år i fengsel for å ha forsøkt å få sin eksmann drept. 

Hun brukte en falskt nettside kalt «Rent-A-Hitman», hvor hun ba om drapet på sin tidligere ektemann. Det gjorde hun den 17. juli 2020.

Hun skal ha brukt et allias, men skrev inn personlige informasjoner på slutten av «tjenesteforespørselen».

Det viste seg nemlig at «Rent-A-Hitman»-domenet ble opprettet som et testnettsted for nettsikkerhet.

Nettstedets eier hadde nemlig et tett samarbeide med politiet i Michigan, som bestemte seg for å utgi seg for å være fra nettstedet.

En etterforsker, som utga seg for å være fra nettsida, møtte kvinnen på en kafé. Hvor hun skal ha sagt at hun ønsket å drepe eksen sin, og ga etterforskeren hjemmeadresse til mannen, arbeidsadresse og arbeidsplan.

Hun sa også at hun ville betale 5000 dollar for drapet, som tilsvarer omkring 43 000 kroner. På et annet møte samme dag skulle hun ha gitt etterforskeren 200 dollar som et dipositum, men her ble hun i stedet anholdt av politiet.

Kvinnen ble siktet for oppfordring til drap og bruk av en datamaskin til å begå en forbrytelse. Hun erkjente straffskyld for begge tiltalepunktene.

Hun gjorde en avtale med dommeren da hun tilsto, som satt en maksgrense på 108 måneder i fengsel. Soningen vil begynne 13. januar 2022.