Ville spritte av: Endte opp med å brenne 20 prosent av kroppen

25/01/2021

Emma Hansen

Utland
En 67 år gammel mann fra Nykøbing Mors, Danmark, lærte på den harde måten at sigaretter og håndsprit er en veldig dårlig kombinasjon.

Vi har gradvis blitt vant til booing, og gjør det mange ganger i hverdagen. Men du kan tydeligvis drikke litt for mye av det, i hvert fall hvis du ikke tenker på det mens du gjør det. En 67 år gammel mann fra Nykøbing Mors måtte gjøre dette da han tok en sigarett mens han var sammen med ham.

Ideen hans var god nok. Mannen ønsket å få av seg klærne, og ifølge politirapporten brukte han håndalkohol til dette. Det eneste problemet var bare at trangen til å røyke tilsynelatende presset på, og da mannen tente en sigarett ... Ja, du kan nesten se det selv.

Klærne tok fyr, og som et resultat ble mannen brent på både ryggen og låret – Nordjyske.dk skriver.

Ifølge media var det imidlertid heldigvis andre til stede i leiligheten der hendelsen utfoldet seg som kunne hjelpe mannen med å slukke brannen. Men ikke nok tid for ham ikke å bli skadet. Han ble fraktet til sykehus med førstegradsforbrenninger på litt over 20% av kroppen.

Ifølge politimester Jørgen Jensen i Det lokale politiet i Thisted skal mannen ha vært utenfor livsfare.

Likevel bør man være i tvil, håndalkohol er ganske lett brannfarlig, og passer derfor svært dårlig med brann under sikkerhetsforhold.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.