Villhunder farget lyseblå av forurensning

12/02/2021 09:09

Emma

Utland
Villhundene, som sies å ha blitt blå på grunn av kjemisk avfall, har blitt oppdaget i nærheten av en degradert fabrikk i Russland. Fargen bør være mer presist på grunn av kopper sulfat, som stammer fra den nærliggende sovjet-æra fabrikken i Dsjersjinsk. Det skriver Daily Mail. Etter hvert som bildene gikk viralt, har det fanget oppmerksomheten til lokalbefolkningen, og derfor har lokale myndigheter nå blitt ledet til å finne hundene for å få dem undersøkt. Bildene er tatt av lokale innbyggere. De bor i nærheten av fabrikken, som måtte lukke dørene for seks år siden fordi den ikke hadde midler til å holde den i gang. Fabrikken var ansvarlig for å produsere blutar og plexiglass. Andrey Mislivets, fabrikkens konkurssjef, har kommentert saken. Han sier at hundene kan ha funnet noe kobbersulfat i den forlatte fabrikken, som de da skulle ha rullet seg inn. «De har sikkert funnet noen kjemiske rester som de har rullet i, og det kan godt være kopper sulfat. Det samme skjedde for flere år siden da noen andre hunder fikk en unaturlig farge. De må ha funnet noe de har rullet seg i - ingen kan kontrollere dem,» sier han. Han sier også at det ikke har vært mulig for selskapet å fange disse dyrene slik at de kan bli ized. Nå har de fått tillatelse til å gå inn på privatgrunn for å få hundene fanget. "Det er snakk om å ville fange hundene. De må undersøkes slik at vi kan sikre at de er i god helse, akkurat som vi trenger å finne ut av hvor fargen kommer fra. "    

Villhundene, som sies å ha blitt blå på grunn av kjemisk avfall, har blitt oppdaget i nærheten av en degradert fabrikk i Russland.

Fargen bør være mer presist på grunn av kopper sulfat, som stammer fra den nærliggende sovjet-æra fabrikken i Dsjersjinsk.

Det skriver Daily Mail.

Etter hvert som bildene gikk viralt, har det fanget oppmerksomheten til lokalbefolkningen, og derfor har lokale myndigheter nå blitt ledet til å finne hundene for å få dem undersøkt.

Bildene er tatt av lokale innbyggere. De bor i nærheten av fabrikken, som måtte lukke dørene for seks år siden fordi den ikke hadde midler til å holde den i gang.

Fabrikken var ansvarlig for å produsere blutar og plexiglass.

Andrey Mislivets, fabrikkens konkurssjef, har kommentert saken. Han sier at hundene kan ha funnet noe kobbersulfat i den forlatte fabrikken, som de da skulle ha rullet seg inn.

«De har sikkert funnet noen kjemiske rester som de har rullet i, og det kan godt være kopper sulfat. Det samme skjedde for flere år siden da noen andre hunder fikk en unaturlig farge. De må ha funnet noe de har rullet seg i - ingen kan kontrollere dem,» sier han.

Han sier også at det ikke har vært mulig for selskapet å fange disse dyrene slik at de kan bli ized. Nå har de fått tillatelse til å gå inn på privatgrunn for å få hundene fanget.

"Det er snakk om å ville fange hundene. De må undersøkes slik at vi kan sikre at de er i god helse, akkurat som vi trenger å finne ut av hvor fargen kommer fra. "