Vilt spill i sengen gikk galt for MMA-fighter: Endte opp med brukket anheng

Foto: Skjermbilde

Det ble vilt i sengen for en MMA-fighter og kjæresten hans. Så vilt at det endte med et ødelagt anheng.

Når ting går vilt for seg i sengen, er det sjeldent å tenke på konsekvensene hvis ting går galt. Og det er ingen hemmelighet at ting faktisk går galt noen ganger.

En person som faktisk kan signere på at det faktisk kan gå veldig galt hvis ting går litt for vilt for seg er MMA-fighter Ray Elbe.

Les også

Sarah ga ofte mat til sin hyggelige nabo på 77 år, så oppdaget hun hans grusomme hemmelighet.

Ray og kjæresten bestemte seg for å ta en kosestund i sengen. Plutselig innså de at de måtte skynde seg da de skulle rekke en film det skulle se på kino.

Dette, ifølge Daily Star, fikk dem til å øke hastigheten i sengen, noe som resulterte i at ting gikk dårlig galt.

Da kjæresten hans fikk for mye fart og "ble for høy", endte han opp med å "skli ut", og det var derfor hun slo snabelsen hans, som bare knakk, og etterlot ham i 'brutal smerte'.

«Blod ble sprutet over alt,» sa Ray på et amerikansk TV-show, og forklarte hvordan det skjedde.

"Jeg mistet så mye blod, jeg følte meg svimmel, og så mistet jeg bevisstheten."

På sykehuset ble Ray fortalt at det faktum at kjæresten hans landet på lemmen, resulterte i en revnet urinrør. I tillegg hadde det også vært indre skader på lemmen hans, noe som betydde at han måtte gå gjennom en 12-timers operasjon for å rette dem opp igjen.

Heldigvis har dette ikke forårsaket permanent skade på lemmen, og derfor er han ikke forhindret fra å hoppe tilbake i sengen med sin forlovede.

Ray Elbes karriere som MMA-bokser ser ut til å være over, siden han ikke har vært i buret på mer enn et tiår. Han er nå forlovet med UFC-stjernen Cris Cyborg, hvis fulle navn er Cristiane Justino Venancio.

Les også

Jim har kjørt 1,6 millioner kilometer i samme bil: Nå får han fantastisk gave fra samme bilselger