Viral video tar internett med storm: Her er det "kuleste ekornet noensinne"

14/11/2023 19:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Videoen har blitt sett mange millioner ganger på bare noen få dager.

For å feire høstens ankomst, bestemte en kvinne, Erin Zak, seg for å forvandle verandaen hennes med noen vakkert utstilte gresskar.

Erin oppdaget snart at noen så mer i gresskarene enn bare dekorative elementer til et forbipasserende ekorn. Det er det The Dodo skriver.

Da Erin kom hjem en dag, sto hun plutselig ansikt til ansikt med gjerningsmannen, som var ingen ringere enn det feteste og lykkeligste ekornet hun noen gang hadde sett.

Selv om Erin var litt irritert over at ekornet nådeløst ødela den vakre dekorasjonen hennes, smeltet hjertet hennes ved synet av det lille lubne ekornet.

Ekornet fortsatte å nyte gresskarene, og mens Erin måtte smile litt av den komiske situasjonen, påpekte hun også at det i bunn og grunn er ekorns natur å forberede seg på de kalde vintermånedene ved å fete seg.

Til slutt viste det seg at prisen for å dele plass med det søte, fete ekornet var liten sammenlignet med gleden ved å være vitne til naturens instinkter.

Nedenfor kan du se videoen av det 'fulle' ekornet.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.