Wannabe ‘Ken-dukke’ har brukt tusenvis av kroner på å ligne på idolet sitt: Nå risikerer han å miste nesen

19/07/2017 10:30

Anniken Hauge

Utland
Foto: Rodrigo Alves / Privat
Foto: Rodrigo Alves / Privat
Tv-personligheten Rodrigo Alves, bedre kjent som den levende Ken-dukken, har brukt hundretusener på å endre utseende sitt. Men han har kanskje gått for langt med de plastiske operasjonene.

Nesten alt er kunstig på kroppen til den britisk-brasilianske menneske-dukken Rodrigo Alves, som drømmer om å ligne på idolet sitt Ken. Men nå holder lemmene hans på å falle av. 

Det skriver Unilad

Rodrigo Alves var med i en episode av tv-programmet Botched, som handler om plastiske operasjoner som har gått gærent, hvor han avslører at hanikke lengre kan puste gjennom nesa etter å ha gjennomgått tre operasjoner i nesa i løpet av det siste året.

Hvis Michael Jackson fortsatt var i live, kunne han altså bare gitt opp i dette tilfellet.

Legen, som tilser Rodrigo Alves i programmet, kan ikke engang se i Alves' nesebor med et otoskop, da neseborene simpelthen er for stramme og smale.

Hvis den levende Ken får flere operatoperasjoner i nesen, er det en stor risiko for at det ikke er mer nese igjen en dag, fordi den rett og slett risikerer å dø og falle av. Det forteller legen i videoen nedenfor. 

Vevet i nesen hans er så skadet at det ikke lengre vil være der hvis han legger seg under kniven igjen. Den vil bli sort og nærmest visne bort.

 

- Jeg føler at jeg har lyst til å gråte nå. Jeg er virkelig bekymret, det er derfor jeg er her, sier Rodrigo Alves i et klipp fra tv-programmet hos legen.

Rodrigo Alves ligner en mann som er laget av ren plastik. Det er virkelig ikke bare nesen hans som er kunstig. 

Han har gjort flere ting i ansiktet sitt, fått nakken løftet (ja, det kan man åpenbart), yjne, silikon-implantater i magen så det ligner en six-pack, og han har videre vurdert å gjennomføre en operasjon for å få en annen øyenfarge, ifølge Unilad. 

Rodrigo har det pent, vilt og kunstig. Her kan du følge med på hans dukkeliv på instagram.