Wannabe ‘Ken-dukke’ har brukt tusenvis av kroner på å ligne på idolet sitt: Nå risikerer han å miste nesen

Foto: Rodrigo Alves / Privat

Tv-personligheten Rodrigo Alves, bedre kjent som den levende Ken-dukken, har brukt hundretusener på å endre utseende sitt. Men han har kanskje gått for langt med de plastiske operasjonene.

Nesten alt er kunstig på kroppen til den britisk-brasilianske menneske-dukken Rodrigo Alves, som drømmer om å ligne på idolet sitt Ken. Men nå holder lemmene hans på å falle av. 

Det skriver Unilad

Rodrigo Alves var med i en episode av tv-programmet Botched, som handler om plastiske operasjoner som har gått gærent, hvor han avslører at hanikke lengre kan puste gjennom nesa etter å ha gjennomgått tre operasjoner i nesa i løpet av det siste året.

Hvis Michael Jackson fortsatt var i live, kunne han altså bare gitt opp i dette tilfellet.

Legen, som tilser Rodrigo Alves i programmet, kan ikke engang se i Alves' nesebor med et otoskop, da neseborene simpelthen er for stramme og smale.

 

Hvis den levende Ken får flere operatoperasjoner i nesen, er det en stor risiko for at det ikke er mer nese igjen en dag, fordi den rett og slett risikerer å dø og falle av. Det forteller legen i videoen nedenfor. 

Vevet i nesen hans er så skadet at det ikke lengre vil være der hvis han legger seg under kniven igjen. Den vil bli sort og nærmest visne bort.

Les også

Sønnen ble avvist før skoleballet: Da denne fremmede dukker opp, mister moren fatningen

 

- Jeg føler at jeg har lyst til å gråte nå. Jeg er virkelig bekymret, det er derfor jeg er her, sier Rodrigo Alves i et klipp fra tv-programmet hos legen.

 

Rodrigo Alves ligner en mann som er laget av ren plastik. Det er virkelig ikke bare nesen hans som er kunstig. 

Han har gjort flere ting i ansiktet sitt, fått nakken løftet (ja, det kan man åpenbart), yjne, silikon-implantater i magen så det ligner en six-pack, og han har videre vurdert å gjennomføre en operasjon for å få en annen øyenfarge, ifølge Unilad. 

 

Rodrigo har det pent, vilt og kunstig. Her kan du følge med på hans dukkeliv på instagram.