10 år gammel gutt tegnet etterlyst plakat: Det han hadde mistet brakte latter på internett

06/10/2023 22:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Unggutten hadde til og med utlovet en dusør på 26 kroner.

En 10 år gammel Lego-entusiast ble knust da hans elskede Mini Jack, en Lego-figur formet som ham selv, forsvant ut av det blå på morgenturen til skolen.

Det skriver The Westmorland Gazette.

Jack Steels, som besøkte Legoland Discovery Center i Manchester i sommer, hadde skapt Mini Jack med omhu og hadde en dyp følelsesmessig tilknytning til leken.

Da Jack oppdaget at Mini Jack var borte, bestemte han seg for å ta saken i egne hender.

Han laget en ettersøkt plakat som beskrev Mini Jack ned til minste detalj, inkludert hans "lysebrune krøller med matchende øyenbryn, hawaiiskjorte (blå med palmer) og en oransje stripe nedover."

Jack tilbød til og med en belønning på to britiske pund (omregnet til 26,68 norske kroner), og satte hjemmeadressen sin på plakaten.

Moren hans, Lorna Walker, delte plakaten på Facebook, og kort tid etter kom det sympatisk støtte fra hele samfunnet.

Foto: Privat

Foto: Privat

Selv om Lorna tvilte på at Mini Jack noen gang ville bli funnet på grunn av lekens lille størrelse, kom samfunnet sammen for å hjelpe.

Mirakuløst nok ble Mini Jack funnet av en tidligere klassekamerat som satte to og to sammen takket være plakaten på Facebook.

Moren til den aktuelle jenta tok kontakt med Walker og fortalte at hun hadde funnet et leketøy som stemte nøyaktig med beskrivelsen.

Da Jack ble gjenforent med Mini Jack, var gleden ubeskrivelig. "Jeg var veldig glad," sa han.

— Jeg trodde ikke jeg skulle finne ham, og da alle folkene så plakaten, ville de hjelpe.

Jack og moren hans ble overveldet av støtten fra lokalbefolkningen og er takknemlige for at Mini Jack har kommet hjem. I stedet for belønningen på to pund, ga Walker finneren en sjokoladeeske som takk.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.