10 grunner til at broren din er den viktigste mannen i ditt liv

17/07/2015 14:15

Anniken Hauge

Viralt
Alle kjenner til punkt 7.

I hele barndommen din er faren din den mannen du ser opp til. Senere møter du den karen som skal bli mannen i ditt liv.

Men hva med broren din?

Han får vanligvis aldri tittelen ‘mannen i ditt liv’, men her er grunnene til at han er utrolig viktig:

1. Du har noen å dele hele livet ditt med. Kjærester kommer og går, barndomsvenner vokser fra hverandre, foreldre tilhører en annen generasjon som ikke forstår deg. Med broren din har du alltid et omvandrende familiealbum fullt med minner, og dere har alltid en intern spøk å le av. .

2. Han elsker deg ubetinget på tross av alle dine feil. Selv om du kanskje er pappas lille jente, så vet ikke han alt hva du driver med. Det gjør broren din, men han dømmer deg ikke. (Og han hjelper til sånn at far i huset bare vet en brøkdel av det som foregår).

3. Han klarer alltid å få deg til å le. Dere er oppdratt på samme måte, vokst opp med de samme spøkene, sett de samme filmene, så for det meste ler dere også av de samme tingene. Du kan dele den mest upassende eller tørre spøk med broren din, og du kan være sikker på et takknemlig publikum.

4. Dere har ikke de samme interne konkurransene, fordi dere er forskjellig kjønn. Dere kommer ikke til å spille på samme fotballag, dere vil ikke hooke opp med de samme menneskene og ingen vil underbevisst vurdere hvem av dere som er ‘den digge søsteren’.

5. Kjønnene betyr også at han utvider din horisont. Du får kanskje øynene opp for en sport, som eller ikke ville vært en typisk ‘jentesport’, og du ser noen filmer som venninnene din aldri ville valgt.

6. Han er altså den perfekte guttevennen du får foræret, uten at seksuelle spenninger kommer og ødelegger noe unikt.

7. Han har en haug av kjekke venner - men han vet også at ingen av de er bra nok for deg. Og han kommer nok til å sørge for at de ikke sårer deg.

8. Han vil alltid forsvare deg. Han er din personlige bodyguard, som kan virke truende overfor ubehagelige tilnærmelser ute på byen, men han kjenner deg også så godt at han kan redde med talens makt overfor nesten hvem som helst - inklusiv foreldrene deres. 

9. Han har en spesiell evne til å få deg opp igjen når du er blitt såret av venninner eller gutter. Du kan alltid bitche over vedkommende med venninnene dine, og det er fint, men det er broren din du går til når du virkelig trenger en rasjonell vurdering. 

10. Han er sykt irriterende. Ingen får lov til å fornærme deg - altså bortsett fra ham selv. Han gjør det i stor stil, og du klarer ikke å la være og smile litt på innsiden ved tanken. 

Les også: Drømmejobben er ledig: Hogwarts søker personale