10 ting som alltid skjer når du sover med en mann

10/07/2017 17:15

Anniken Hauge

Viralt
Selv om det er fint å sove sammen med sin utkårede, så er det ikke alltid enkelt å dele seng.

Selv om det er deilig å dele seng med sin bedre halvdel, så kan det også være litt av en utfordring når man ikke lenger sover for seg selv. 

Cosmopolitan har samlet en rekke situasjoner de fleste sannsynsligvis kan nikke gjenkjennende til. Her er 10 ting som skjer når du sover med en annen ved din side.

1. Han sover med én gang 
Dere ligger og snakker om små og store ting, og plutselig snur han seg og legger seg til å sove. Du innser da at dine intensjoner om å løse verdens problemer ikke blir noe av. 

2. Det er altfor varmt
Selv om det er hyggelig å sove i skje, så kan det bli temmelig varmt med to kropper under samme dyne. Ikke minst de månedene hvor det er litt ekstra lummert ute.

 

3. Det ender som regel med sex
Når man først ligger sammen og kjenner hverandres kropper helt inntil, så er det vanskelig å ikke bli tent. Og når man først begynner å bevege seg litt, er det ofte at det utvikler seg til sex. 

4. Han holder deg våken hele natten
Det er ikke alltid like lett å få sove når han snorker så høyt at ikke engang øreproppene demper lyden. Det kan være vanskelig å dele seng med noen om man er vant til å ha den for seg selv. 

5. Han tar hele dynen
Tanken om dobbeltdyne er romantisk. Finnes det noe bedre enn å sove hud mot hud med en person man liker veldig godt? Men i løpet av natten kan du fort angre på at du ikke insisterte på at dere skulle ha hver deres dyne. 

6. Han vil alltid ha sex om morgenen
Mange menn har ofte lyst på sex akkurat når de har våknet. Men det er ikke alltid man føler seg så sexy når man våkner med morgenånde og dårlig hårdag. 

7. Han tar all plassen
Det kan godt være dere deler sengen noenlunde likt når dere sovner. Men når du våkner i løpet av natten, så ser du hvordan han har dyttet deg lengre og lengre inn mot veggen.

 

8. Du våkner igjen og igjen
Først snur han seg den ene veien, så den andre veien. Så tar han dynen, dytter til deg eller momler i søvne. 

9. Det er vanskelig å stå opp
Der er få ting som er hyggeligere enn å ligge og kose med mannen sin om morgenen. Det er vanskelig nok å skulle forlate den varme dynen, men det blir enda værre når han eller hun også ligger under den. 

10. Du føler deg trygg
Det er få ting i verden som får deg til å føle deg så trygg som når du sovner på en mannearm som holder deg inntil seg. 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.