10 ting som gjør kjæresten din kåt når han minst venter det

05/09/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Noen ganger er det de simpleste tingene som har størst effekt. Her er 10 ting som plutselig kan tenne partneren din.

En deilig duft, et sexy minne eller kanskje noe så enkelt som nyvasket sengetøy.

Noen ganger det ikke mer som skal til for å pirre din bedre halvdel.

Cosmopolitan har samlet en rekke ting som kan få kjæresten din tent på et øyeblikk.

1. En sang som vekker sexy minner.
Når vi hører spesielle sanger, vekker de ofte minner om en opplevelse eller en følelse vi forbinder med dem. Kanskje husker kjæresten din en sang som ble spilt i bakgrunnen mens dere to hadde sex hele natten. Eller en sang som fikk dere ut på dansegulvet da dere møtte hverandre første gang.

2. Duften av parfymen din.
En lekker duft kan raskt sette fart på fantasien hans. På samme måte som musikk så er lukter virkelig noe som vekker minner hos oss. Kanskje minner duften ham om din nakne kropp eller om det dere gjorde sammen i senga. 

3. Når du sender ham en sexy melding.
Send ham en sms om hva som venter ham når han kommer hjem. Skriv hvaj du vil gøre med ham, og hva du gjerne vil at han skal gjøre med deg. Han vil få det travelt med å komme seg ut døra og hjem til deg.

4. Når du tar din fineste kjole på.
Prøv å gjøre litt ekstra ut av deg selv. Barber leggene dine, ta på deg den røde kjolen eller kanskje den leppestiften som kjæresten din liker aller best. Mange menn er ganske så visuelle, og han vil garantert tenne på at du har gjort deg enda lekrere for hans skyld.

5. Rent sengetøy.
De fleste elsker følelsen av å legge seg i en seng med helt rent sengetøy. Men det er faktisk også noen - både menn og kvinner - som rett og slett blir tent av nyvaskede laken. Det er det i hvert fall noe som tyder på, hvis man skal tro  en britisk undersøkelse.

6. Når du tar på deg skjorten hans.
Hvis du og kjæresten din har sovet nakne sammen - eller kanskje i underbukser - så prøv å ta på deg skjorten hans om morgenen og overrask ham på kjøkkenet. Han vil garantert nyte synet av de flotte bena dine under den store skjorten hans. Det er bare noe veldig sexy med en kvinne kledt i en herreskjorte. 

7. Når du får ham til å le.
Det er noen som sier at latter er det aller beste forspill. Det er i hvert fall ingen tvil om at det er virkelig sexy når partneren din kan få deg til å le høyt. Så hvis du vil få ham eller henne tent, så er bare å lire av seg noen vittigheter. 

8. Når du er lidenskapelig.
Få ting er så sexy som en person som virkelig brenner for noe. Det betyr egentlig ikke så mye hva det er vedkommende bryr seg om. Men hvis han eller hun utstråler lidenskap, så kan det være vanskelig å motstå.

9. Når han spiser østers eller jordbær.
Flere forskjellige matvarer sies å øke sexlysten vår. Det gjelder blant annet østers, sjokolade og jordbær. Så hvis du gjerne vil lage litt fyrverkeri med kjæresten din, så bør du kanskje vurdere å servere dette til ham. 

10. Når du viser litt hud.
La høyhalseren og lange jeans bli i klesskapet. Ta på deg en kjole eller et skjørt, og vis ham bena dine. Eller vis litt hud i en utringet bluse. Det vil sette i gang frekke fantasier.

Studie: Så mange sexpartnere kan du ha før du er usjarmerende