11 år gammel gutt spiste kake: Noen timer senere var han død

19/05/2023 12:50

Sofie

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Bare noen timer senere var han død.

en utmerket student med toppkarakterer fra West Palm Beach, Florida, var en talentfull idrettsutøver som led av allergier og astma.

Og en dag hadde Oakley og familien bestemt seg for å gå forbi Maine i løpet av høsttakkefesten. Her hadde de bestilt gavekurv med litt mat og kake til dessert.

Og det er her det går fryktelig galt for 11 år gamle Oakley Deebs, som trodde han hadde fått tak i en kake uten nøtter.

Og den 11 år gamle gutten var alltid i ferd med å lese etiketter, men denne gangen så ingen nøtter i kaken, så han satte tennene i den.

"Han trodde bare det var et kakestykke", sa faren i kjølvannet av guttens åpning av kaken. Imidlertid kom han raskt til foreldrene og fortalte dem at det kunne inneholde nøtter:

"Men da han spiste det, kom han bort til oss og sa at den kunne inneholde nøtter".

Moren hans smakte litt på kaken og bestemte seg for at den smakte nøtteaktig, som om det var valnøtter i kaken på en eller annen måte. Og her gjorde moren som de pleier – ga han nemlig noen piller.

Men til tross for at gutten hadde det bra, endret det seg ganske raskt.

Da han gjorde seg klar for senga, kjente han en tetthet og smerte i brystet, men han følte at pusten hans var helt normal.

Og omtrent femten minutter senere kastet han opp voldsomt. Moren trodde at når han først hadde kastet opp det som plaget ham, ville han bli helt fin igjen.

Men det stoppet ikke her. Han fortsatte å kaste opp.

"Vi ringte 112. Da ambulansen kom ca. 10 minutter senere, var han blå", sa moren.

Omtrent en og en halv time etter å ha spist kaken var luftveiene hans helt lukket og hjertet stoppet uten det livsviktige oksygenet det trengte for å fortsette. Og tragisk nok gikk gutten bort.

Her, i underkant av sju år senere, florerer historien fortsatt på sosiale medier. Vi her i redaksjonen sender våre varmeste tanker til de pårørende i denne tunge tiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.