11 år gammel jente kjøper gammel utslitt campingvogn - bare vent til du ser innsiden

25/10/2023 22:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Alt i alt kostet det bare rundt 800 dollar (8.900 kroner) å kjøpe bobilen og gjennomføre oppussingen. Det er utrolig å se hvor vakkert det ble inni!

Pandemien endret måten vi lever og sosialiserer med hverandre på. Dessverre rammet det også små barn.

Tidligere brukte typiske 11-åringer dagene på å henge ut, spille spill og delta i en rekke fritidsaktiviteter. I disse dager har de en tendens til å tilbringe tiden hjemme og sørge for at de holder seg trygge.

Lauren Nelson, 11, bestemte seg for å bruke dagene på å gjøre noe utrolig inspirerende.

Hun, som mange unge jenter på hennes alder, ville ha den nyeste American Girl-lekecamperen, som kostet 650 dollar. Da hun ba faren om å kjøpe den til henne, sa han:

"Det er latterlig, du kan kjøpe din egen bobil for den prisen."

Lauren hadde noen egne penger, og hun var fast bestemt på å bruke dem på et kjøretøy som hun senere skulle gjøre om til et hjem. Da hun snakket til NY Post, forklarte moren hennes Aimee:

"Lauren har virkelig en konvolutt hvor hun sparer penger. Og det er bare litt her og der fra ting som $5 for påske eller tannfe-penger. Det har vært mye."

Det utrolige var at Lauren ikke trengte å se langt da en av naboene deres solgte bobilen sin for 500 dollar. Saken var at Lauren bare hadde $400, så hun forhandlet og klarte å få bobilen til riktig pris.

"Han sa $500 og jeg sa $400 fordi det var pengene jeg hadde på bankkontoen min og han sa solgt," forklarte jenta. Da hun fikk bobilen, måtte hun spare mer penger for å pusse den opp.

Til slutt endte hun opp med å bruke ytterligere 400 dollar på møbler og tilbehør til boho-stilen hennes.

Sluttresultatet er mildt sagt fascinerende. Laurens bobil har alt et koselig hjem trenger, en deilig stue, et soverom med fire senger, et bad og et kjøkken.

Den har også en rekke kule dekorasjoner som planter, puteputer og massevis av skap.

Under kan du se det ferdige resultatet: