13-åring vil rømme hjemmefra – så ser politiet inn i huset og oppdager det utenkelige

Politimannen fikk sjokk da gutten viste ham rommet sitt.

Da den amerikanske politimannen Gaetano Acerra mottok en samtale fra en 13-årig gutt som ville rømme hjemmefra, gjorde det sterkt inntrykk på ham.

Betjenten dro ut for å se til Cameron Simmons, som viste seg å bo i et hus i den amerikanske staten South Carolina, sammen med familien sin – moren hans og en storebror.

Den unge gutten viste politimannen rundt i huset, og avsluttet inne på rommet hans. Men rommet var fullstendig tomt. Det var ingen møbler – ikke en seng engang. Guttens klær lå innpakket i plastikkposer på gulvet.

 

Les også

Servitør vil tvinge mor til å betale for mat hun ikke skal ha: 4-årig datter etterlater ham lamslått

 

Den generøse politimannen fikk en god idé. Han ville gi sitt nye bekjentskap en overraskelse han sent ville glemme.

Derfor brukte han flere uker på å samle inn forskjellige ting til Cameron og familien hans. Til slutt hadde han skaffet såpass mye at han kunne innrede et rom til hver av guttene.

Det viste seg at moren til Cameron Simmons hadde det tøft, etter å ha reist far Texas til South Carolina for å ta seg av en syk slektning.

Les også

Lastebilsjåfør stoppet midt i veien og blokkerte for trafikken - nå hylles han som helt av barnefamilie

 

Hele familien var rørt til tårer over politimannens gavmilde handling. Og etter historien om innsatsen hans har gått viralt på internett, begynte folk fra hele verden å bidra til den lille familien.

Mød Gaetano Acerra, Cameron Simmons og familien hans i videoen overfor artikkelen.