13 grunner til at en partyjente er en god kjæreste

10/07/2015 15:30

Anniken Hauge

Viralt
Du vil bli overrasket over hvor perfekt partyjenta er for deg.

Det kan godt være at hun bruker halve lønna si på vodka/redbull, i stedet for fornufteige og kjedelig ting som mat og toalettpapir.

Og kanskje virker hun ikke som den mest overskuddsaktige og omsorgsfulle fremtidige mor, når hun kommer veltende inn døren klokken 6 om morgenen med stillettene i hånda og shots nedover brystet. 

Men man skal ikke nødvendigvis undervurdere nattklubbens dronning. Det er flere grunner til at en festlig jente også kan være den helt rette å dele resten av livet med. 

Her er 13 av dem:

1. Du leter etter en morsom jente som kan få deg til å le. Og hvis det er noen som er ekspert i å ha det gøy, så er det partyjenta. Hun ser alltid noe moro i en kjedelig stiuasjon - det har hun lært av alle de gangene lyset på klubben ble skrudd på, før hun i det hele tatt var klar til å dra hjem. Hun kan kan selv få en kjedelig tur på Rema 1000 til å bli morsom, med sitt gode humør og ville spontanitet.

2. Hun kan ta vare på seg selv. Hun ringer ikke helt hjelpesløs når hun har gått av på feil togstasjon, og ikke får inne noe signal på Google maps. For hun har nesten ikke tall på hvor mange ganger hun har gått ut av en bar, og egentlig ikke klart å huske at hun noensinne gikk inn der. 

3. …men hun kan også passe på deg. De utallige gangene hun har måttet skaffe vann til en venninne og sette henne i en taxi etter altfor mange G&T, har lært henne å holde hodet kaldt og vise omsorg selv om hun er stressa. 

4. Hun blir en overskuddsaktig mor. Hun er vant til å våre oppe hele natten, og hun kan fungere fint dagen derpå. Derfor blir det ikke den store omveltningen, når det plutselig er barneskrik som holder henne våken. 

5. Hun tvinger deg ikke til å bli hjemme for å se den nye Fifty Shades of Grey på sofaen hver helg, men gir deg i stedet lov til å dra på byen med vennene - så hun selv kan gå på byen med sine venner.

6. Hun er god til å flørte og vil alltid kunne få dere til å beholde gnisten i forholdet. 

7. Hun har levd hele ungdommen sin på et dansegulv, så hun har noen relativt sexy bevegelser dere kan glede dere over i senga. 

8. Partyjenta har gjort en skamfulle ting i løpet av sin ‘karriere’. Ja, det var sykt kleint å kaste opp på sjefen etter en litt for vill dans på julebordet, men hun kan også erkjenne sin feil og komme seg videre. Den egenskapen kan hun bruke når ubetydelige krangler er i ferd med å utvikle seg mellom dere.

9. Hun kan drikke øl som en manne, så du trenger å måtet dra tidlig fra festen for på følge den trøtte og fulle kjæresten din hjem, mens du går og tenker at du gjerne ville bli med på enda en runde beerpong med gutta.

10. Jo eldre man blir, dess vanskeligere blir det å holde det gående langt over midnatt. Derfor blir du sykt stolt når kjæresten din er hun som kan redde den mest kjedelige fest, med sin store katalog over drikkeleker. 

11. Hun er raskt til å gjøre rent. Hun trenger nøyaktig 5 minutter på å vaske gulvet - det var den tiden på videregående, hvor det tok fem minutter fra hun hørte foreldrene i oppkjørselen en søndag ettermiddag, til de stod i stuen med dømmende blikk. 

12. Men hun er også sykt raskt til å gjøre seg klar til jobb eller fest med svigerfamilien, så du trenger ikke å stå og vente på henne.  Hun er vant til å dra fra skole eller jobb og rett på fest. Hun har kontroll på tiden og ved at én ekstra kikk i speilet betyr en shot mindre på festen.

13. Hun gjennomtvinger ikke en meny med råkost og selleribiff. Dagen derpå veier tyngre enn en slankekur, og du kan derfor gladelig sette tenna i burger og pommes frittes hver søndag.