14-år gamle Ellie kjøpte en gammel campingvogn - men sjekk ut hvordan hun nå har endret den

31/07/2017 15:15

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Ellie Yeater/privat
Foto: Ellie Yeater/privat
En tenåringsjente har kjøpt sin egen campingvogn for 1500 kroner og har nå gjort den om så den likner en million.

Tenåringer har mange drømmer, ønsker og håp for framtiden. 

Men når det gjelder å lese til eksamen, gjøre sine plikter eller øve seg på en sportsgren eller et instrument, slik at drømmen faktisk går i oppfyllelse, så er det for mange unge mennesker plutselig langt fra tanke til handling.

Men ikke for Ellie Yeater fra Williamstown i West Virginia, USA, som i likhet med andre 14-år gamle jenter savnet sitt eget sted hvor hun kunne kose seg og henge ut. 

I motsetning til mange andre tenåringer bestemte hun seg imidlertid for å gjøre noe ved drømmen sin, og hun brukte derfor hele sommerferien i 2016 på å renovere en gammel campingvogn, skriver countryliving.com. 

Hun fant en nedslitt campingvogn fra 1974 på nettet til den nette sum af 200 dollar, noe som svarer til cirka 1500 kroner, som hun fortet seg å kjøpe. 

Ellie fant raskt den gamle campingvognen på nettet. Foto: Ellie Yeater/privat

Campingvognen fra 1974 var veldig slitt og den mørke trebekledningen var langt fra hyggelig. Foto: Ellie Yeater/privat

Den eldre ferievognen var en smule ramponert og utslitt etter mange års tro tjeneste. Men det tok ikke motet fra 14-år gamle Ellie Yeater.

Etter en tur i bygghandelen og med hjelp fra foreldrene og broren sin gikk hun i gang med arbeidet - som skulle ende med å fullstendig transformere campingvognen.

Ellie måtte virkelig gå hardt til verks for å sette i stand den gamle vognen. Foto: Ellie Yeater/privat

Her legger hun nytt gulv. Foto: Ellie Yeater/privat

Gulvet ble skiftet ut og den mørke trebekledning inne i campingvognen ble skiftet ut blant annet med et lyserødt og lyseblått.

I tillegg ble det hengt opp mange fargede lamper, søte små gardiner og fargerikt tapet på skuffene slik at campingvognen plutselig fikk et helt nytt uttrykk.

Totalt kostet campingvognens vanvittige forvandlingen kun 300 dollar, svarende til 2200 kroner, og nå har Ellie Yeater en glamourøs campingvogn eller en ‘glamper,’ som det også kalles, som hun stolt kan invitere venninene sine til.

Sluttresultatet er noe helt annet, og utenpå fikk campingvognen også en helt ny og lysere farge. Foto: Ellie Yeater/privat

Inni har det blitt sydd nye gardiner og putetrekk slik at vognen framstår ungdommelig og lys. Foto: Ellie Yeater/privat

Med maling, mønstrete tapet og nye gardiner så virker campingvognen luksuriøs.  Foto: Ellie Yeater/privat

- Jeg kunne ikke ha utført det her prosjektet uten hjelp fra familien min. Min viktigste erfaring etter denne forvandlingen er at teamwork virkelig er viktigt for å få utført noe, sier Ellie Yeater til newsandsentinel.com. 

På Facebook har Ellie Yeater annonsert at hun denne sommeren skal jobbe på en ny luksuscampingvogn. Denne gangen er det imidlertid ikke til seg selv, men til å selge da hun vil donere pengene til en venn som har blitt syk.