15 år gammel gutt er ute med hunden: Så ser han ulykken skje og tenker raskt

02/12/2022 15:06

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
15 år gamle Ryley Ferguson fra England var ute og gikk tur med hundene sine langs en kanal da han så en liten gutt alene på den andre siden av kanalen. Plutselig falt den lille gutten i det iskalde vannet.

Ryley trengte ikke tenke to ganger før han hoppet ut i kanalen og svømte til der den lille gutten hadde falt i vannet.

Han tok raskt tak i gutten og svømte mot land med ham. Da vannet var iskaldt, krampet Ryleys ben. Han mistet raskt kreftene og klarte ikke å løfte den lille gutten på land.

Ryley ropte om hjelp, og etter kort tid kom to menn til unnsetning. De løftet barnet ut av Ryleys armer og hjalp deretter 15-åringen opp av det kalde vannet.

Samtidig oppdager den lille guttens mor at babyen hennes plutselig er borte. 33 år gamle Rebecca Hampton var på turen sammen med sin 15 måneder gamle sønn, Reggie.

Hun ble opptatt med noe annet og var uoppmerksom i to minutter. Hun trodde Reggie hadde det bra i barnevognen sin. Men da hun kom tilbake, var gutten borte.

Rebecca fikk panikk og ropte etter Reggie. Men han var ingen steder å finne. Hun begynte å løpe rundt og fant snart sønnen klissvåt ved kanalen, i armene til 15 år gamle Ryley.

Ryley forteller etterpå at han var helt rolig under redningsaksjonen. Men vannet var iskaldt og han fikk hjertebank og kramper. Men det eneste han tenkte på var å redde gutten.

Rebecca kunne ikke takke Ryley nok for å redde sønnens liv. Hvis Ryley ikke hadde gått tur med hundene langs kanalen akkurat da, er det høyst sannsynlig at ingen ville ha sett lille Reggie falle i vannet.

De to familiene har blitt gode venner etter hendelsen, og Ryley elsker å passe på Reggie. Det skriver Sosialnytt.