18-åring vant 250 millioner kroner etter å ha kjøpt sitt aller første lodd

23/08/2023 06:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En nyklekket lottospiller ble raskt også nyklekket mangemillionær.

Den kanadiske ungdommen, Juliette Lamour, feiret nettopp sin 18-årsdag, tok nylig skrittet og kjøpte sin aller første lodd. Ifølge informasjon fra Unilad viste dette seg raskt å være en ekstremt klok beslutning.

Hennes billett ble kronet med seier, og ikke bare en beskjeden seier. Juliette sto som vinner av hovedpremien, som utgjorde nesten 250 millioner kroner, noe som gjorde henne til den yngste lotterimillionæren i Canadas historie.

"Selv om det har vært 18 år gamle lotterimillionærer i Canada de siste årene, har ingen av dem kommet i nærheten av Juliettes prestasjon," proklamerte selskapet bak det kanadiske lotterispillet.

Kjøpet av loddet var et resultat av tilfeldigheter. I et intervju med Global News avslørte den 18 år gamle mangemillionæren at det ikke var noe hun hadde planlagt. Det var bestefaren hennes som på en "morsom" måte foreslo ideen som en del av bursdagsfeiringen. Så hun bestemte seg for å gripe muligheten.

Kjøpte lodd ved et uhell

"Jeg hadde nettopp fylt 18 og bestefaren min foreslo at jeg skulle kjøpe en lodd for moro skyld," forklarte Juliette, "Da jeg gikk ned til butikken, var jeg ikke sikker på hva jeg skulle be om, da det var min første gang, så jeg ringte faren min som fortalte meg å kjøpe en LOTTO 6-49 Quick Pick."

"Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg traff jackpotten med min aller første lodd!" la hun til, og forklarte at hun faktisk hadde glemt at hun hadde kjøpt billetten.

Det var ikke før hun hørte på nyhetene at vinneren av de betydelige millionene ble søkt etter, og hun sjekket billetten.

Juliette delte også at en del av pengene ville bli brukt til "sommerlige opplevelser" når hun dro på sommerferie.