19-åringen får betalt for å servere kaffe i undertøy

10/03/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 19 år gammel kvinne som jobber som "bikinibarista" har delt historiene sine om jobben og hvordan den faktisk er mye tøffere enn den ser ut.

19 år gamle Grace fra Washington, USA, ble kastet ut av hjemmet av foreldrene for ikke så lenge siden. Hun slet med å betale for skolepengene og regninger for daglige nødvendigheter.

En dag foreslo en av vennene hennes at hun skulle begynne å jobbe med henne på Pink Sugar Espresso som en "bikinibarista".

En 'bikini-barista' gjør alle de samme tingene som en vanlig barista hos for eksempel Starbucks, den eneste forskjellen er at en 'bikini-barista' gjør alt iført veldig lite badetøy eller undertøy.

The Daily Star skriver at Grace sier at det kreves mye mer av deg enn bare å servere kaffe:

"Den ideelle 'bikinibarista' forventes å dukke opp for å jobbe ekstremt presentabel med hårsminke og attitude på. Vi har på oss enten bittesmå bikinier eller undertøy på en liten kaffebar hvor folk kjører gjennom og bestiller kaffe eller annen drikke, som vi server som te, energidrikk eller smoothies," sa hun til Daily Star.

Hver dag må Grace og kollegene hennes ha på seg 'kostymer' i henhold til spesielle temaer som School Girl Monday (red. skolejente mandag) eller rosa onsdag (red. rosa onsdag).

Foto: Instagram

Grace forklarer at hun elsker jobben sin og at hun tjener veldig gode penger, og at hun på to måneder gikk fra å ha 100 dollar på kontoen sin til å kunne betale et depositum på en leilighet og kjøpe en ferie til Hawaii.

Hun kan imidlertid også fortelle om en rekke ulemper med jobben og noen ganske ville historier. Grace har hatt en opplevelse med en stalker spesielt som ikke var hyggelig.

Det hele startet med at kunden begynte å komme hver gang hun var på jobb:

"En dag begynte han virkelig å like meg og begynte å gi meg fulle måltider hver dag på skiftet. Så ba han om nummeret mitt slik at han kunne få arbeidsplanen min," sa Grace.

"Det var bare i begynnelsen av "bikinibarista"-jobben min, så jeg visste ikke konsekvensene av å gi ut nummeret mitt. Han begynte å sende urovekkende meldinger, inkludert en oppdiktet historie om at han gjorde grusomme ting mot meg. Så begynte talepostene som skulle komme, noen av dem delte jeg på TikTok-profilen min.»

Senest ga han tåteflasker til kollegene mine for å gi meg da han fortalte at jeg var gravid med barnet hans og at vi var gift. Politiet ble involvert da jeg kunne bevise at han begynte å følge etter meg da jeg dro hjem», utdypet hun til The Daily Star.

Hun forteller også om andre merkelige og mindre alvorlige opplevelser, som en gang vennens far begynte å bli fast kunde for å se henne og ga enorme tips for å unngå at hun fortalte det til vennen.

Eller den gangen en mann med blå øyne og leppestift ville at hun skulle lage den mest ekle drinken hun kunne, slik at han kunne gi den til elskerinnen sin, som ville banke ham hvis det ikke var ekkelt nok.

Avslutningsvis om jobben forklarer Grace at hun er fornøyd med jobben og at fordelene er de gode pengene og at du får betalt for å få komplimenter hele dagen.

– Ulempen er at du må bruke undertøy hver dag, selv når du ikke føler deg sexy, forklarer Grace, som mener jobben er mye vanskeligere enn den ser ut.

Foto: Instagram

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.