19-årige Lydia trodde det var støv oppe i hjørnet på rommet sitt - men hun fikk seg en ekkel overraskelse

03/09/2017 11:00

Anniken Hauge

Viralt
Lydia trodde at det var støv.
Lydia trodde at det var støv.
En britisk tenåring gjorde et skrekkelig funn på soverommet forleden. Nå gir bildene gåsehud på nettet.

Da 19-årige Lydia fra Yorkshire bestemte seg for å rengjøre soverommet sitt forleden, var hun klar over at det var på tide på å svinge både støvsuger og klut. Det skriver The Sun

Over lengre tid hadde hun nemlig bemerket at det hadde samlet seg mye støv som hadde vokst seg større og større i det ene hjørnet i taket, og nå skulle hun endelig gjøre noe med det. Trodde hun.

For Lydia fant fort ut at det ikke var snakk om støv. Hun skyntet seg å ta et par bilder, som siden har gått verden rundt etter hun delte de på Twitter tidligere denne uken.

 

Det viste seg at Lydia hadde delt soverom med en mindre koloni av åttebente beist - en uhyggelig stor mor og alle ungene hennes.

Det var altså ikke snakk om en klump med støv, men en hel hær av ekle edderkopper som hadde formert seg oppe i hjørnet. Nå hang de bare der og koste seg rett over hodet på den 19-årige romkameraten deres. 

Lydia skriver på sociale medier at hun slett ikke hadde lagt merke til at hun hadde hatt ubudne gjester i huset sitt. Det så jo bare ut som støv. Men da hun oppdaget det, hadde hun mest lyst til å bare brenne ned rommet sitt.

Og det forstår man jo godt.

De oppsiktsvekkende bildene er siden 30. august blitt delt og likt tusenvis av ganger, og det er tydelig at folk på Twitter kan sette seg inn i hvor ekkel opplevelsen var for den britiske tenåringen.

- Hjertet mitt stoppet faktisk å slå da jeg så dette, skriver en bruker. 

- Hun burde betale husleie når hun bor der med alle de barna, spøker en annen. 

 

En tredje skriver at Lydia bare burde sette fyr på huset.

The Sun skriver at de ubudne gjestene i huset til den unge kvinnen kan bli opptil 12 centimeter lange, og at de gjemmer seg i folks boliger hele året, men først kommer frem på slutten av sommeren når de er klare for å finne en make og formere seg.