2 år gammel gutt får et epileptisk anfall: Da gjør hunden noe uventet

24/08/2023 12:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Brutus ble funnet engstelig og alene i et forlatt hus i Tulsa. Eieren hans hadde flyttet i all hast og etterlatt ham.

Etter at organisasjonen reddet Brutus, var det ingenting som tydet på at skjebnen hans ville ta en så overraskende vending. Men i løpet av det siste halvannet året har hans utrolige reise ført ham og hans nye eier, Amber, nærmere enn noen gang.

Melody og hennes dedikerte team brukte måneder på å forberede Brutus for adopsjon. Men etter omtrent seks måneder begynte de å ane at det var noe ekstraordinært med ham. Hans intelligens og følsomhet ble tydelig i de små handlingene som gradvis begynte å definere karakteren hans.

Ambers beslutning om å adoptere Brutus var drevet av kjærlighet og ønsket om å gi ham et kjærlig hjem. Imidlertid kunne hun ikke ha forutsett hvordan denne avgjørelsen skulle vise seg å bli skjebnesvanger, ikke bare for henne, men også for hennes 2 år gamle sønn, Jason.

En uke etter adopsjonen utførte Brutus en handling som skulle vise seg å bli avgjørende. Midt på natten brast han inn på soverommet til Amber og insisterte på oppmerksomheten hennes.

Selv om hun var forvirret, følte Amber en merkelig ro da hun bestemte seg for å følge Brutus.

Det var en scene som ville forbli etset i Ambers minne. Hennes unge sønn, Jason, var midt i et epileptisk anfall. "Da jeg så på babyen min, fikk han krampetrekninger og midt i et epileptisk anfall," fortalte Amber.

Hadde det ikke vært for Brutus sin raske reaksjon og instinktive oppførsel, kunne situasjonen tatt en tragisk vending. Takket være Brutus sin innsats og raske oppfatning av alvoret i situasjonen, kunne Amber ringe en ambulanse i tide.

Avgjørelsen han tok den skjebnesvangre natten endte med å redde den lille guttens liv. En hunds utrolige evne til å forstå og handle i kritiske øyeblikk ble plutselig et bevis på hvor sterkt båndet mellom mennesker og dyr kan være.

Nedenfor kan du se et YouTube-klipp av hendelsen.