2 år gamle Daniel overtar pappas mikrofon og synger Elvis-klassiker

11/07/2022 12:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Lille Daniel er bare 2 år gammel, men han har allerede tatt hele nettet med storm.

I en video som deles på Facebook, ser du den bare to år gamle Daniel teste en mikrofon for første gang.

Utstyret tilhører hans far, Steven Converse, som selv er musiker. Etter å ha sett Daniel synge inn i mikrofonen, var han sannsynligvis stolt av sin unge sønn.

Til tross for sin unge alder er det ikke en vuggesang eller barnesang som Daniel synger. I stedet tar han beslutningen om å synge Elvis-klassikeren «Can't Help Falling In Love» på eget initiativ. Og resultatet av dette har tatt nettet med storm.

Siden videoen ble delt på Facebook, har den blitt sett mer enn 2,1 millioner ganger. Derfor må det absolutt betraktes som en video som har gått viralt på sosiale medier.

– Daniel prøver mikrofonen for første gang, selv om han bare er to år gammel. Bedt om å synge Elvis. Denne videoen spilles fortsatt daglig i hjemmet vårt, skrev Steven for videoen, som han delte på sin Facebook-profil.

Det er vanskelig å benekte det faktum at den lille gutten har en veldig spesiell evne til å synge og treffe melodien til Elvis-klassikeren.

Mange synes det er imponerende at den bare 2 år gamle gutten klarer å synge sangen på en så fremtredende måte. Videoen har fått mer enn 1200 kommentarer, hvorav de aller fleste er positive og roser den unge Daniel.

I tillegg har videoen, som deles av Daniels far, Steven Converse, ført til at mer enn 8300 mennesker har sagt at de «liker» den på Facebook.

Er du nysgjerrig på hvordan det høres ut når 2 år gamle Daniel synger Elvis-klassikeren 'Can't Help Falling In Love', kan du finne videoen nedenfor.