20-årig kvinne selger 'drittbil' på nettet: Nå ler alle av henne

12/03/2018 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Danniella Edwards
Foto: Danniella Edwards
For Danniella var det en enkel sak å skrive en salgsannonse for bruktbilen hennes. Det var bare ikke de mest positive ordene hun brukte til annonsen.

Det er en av de områdene kvinner som regel ikke har så stor interesse.

Om bilen har 120 eller 270 hestekrefter, firehjulstrekk eller automatgir, er ikke noe som så mange kvinner bryr seg spesielt mye om.

Men det betyr ikke at kvinner ikke kan noe om bil på andre måter, blant annet ved å selge dem. Det valgte den 20-årige moren Danniella Leigh Edwards - kanskje på en litt alternativ måte, skriver Mirror. 

For i stedet for å rose sbilen sin opp i skyene og pynte litt på den gamle doningen, så valgte Danniella Edwards en mer ærlig variant da hun la ut en salgsannonse på bilen sin, en Peugeot 207.

20-åringne veldig ærlige salgsannonse skapte mye smil og latter. Foto: Danniella Edwards

- Her er min 207 dødsfelle. Clutchen er stort sett ødelagt, for når jeg kjører og ikke engang tråkker inn gasser, så går bilen nesten helt av seg opp i stor fart. Er ganske sikker på at toppakningene er ferdige - for en overraskelse. De er i hvert fall helt fettete og gule. Det er ikke noe vindu på passasjersiden på grunn av eksen min som var en stor drittsekk. Den har også bulker overalt, igjen på grunn av min idiotiske ekskjæreste.

- Den har fått helt nytt batteri for to måneder siden, det eneste det ikke er noe feil med. Jeg vil kvitte meg med den så fort som mulig, da den ikke gir meg noe annet enn uhell og rett og slett bare en drittbil.

- Du kan kjøre med den i dag, hvis du takler den uutholdelige lyden av plastfolie som dekker den ene ruten og som bråker i vinden, uansett hvor høy musikk du har på, skriver Danniella Edwards i annonsen.

Til slutt fikk hun faktisk solgt bilen. Foto: Danniella Edwards

Hele den den firehjulte herligheten var til salgs for så lite som 2.000 kroner, men på tross av bilens harde medfart var det stor interesse for å kjøpe drittbilen den unge moren ville kvitte seg med.

- Hej Danniella. Jeg er ikke interessert i bilen din, men jeg elsker hvor ærlig du er i annonsen. Dette er det morsomste jeg har lest på lenge, og jeg lo så hardt at jeg nestet tisset på meg. Lykke til med salget av bilen, og bedre lykke neste gang du kjøper deg en bil, skrev en mann ved navn Bill til den unge moren. Men kort tid etter kunne hun svare tilbake: 

- Jeg fikk faktisk solgt den. Gudene vet hvordan, men jeg fikk det til. Takk skal du ha, skrev Danniella Edwards tilbake.