20-årige Natasha driver menn til vanvidd - når kameraet zoomer ut forstår du hvorfor

14/7/17 17:30

Anniken Hauge

Viralt
Natasha Encinosa
Foto: Natasha Encinosa / Instagram
Lår på 66 centimeter i omkrets. Ikke dårlig, hva?

Natasha Encinosa er 20 år og amerikansk fitness-model. I følge DailyMail er det ikke så mange kvinner som er så begeistret for henne. Til gjengjeld forgudes hun av det motsatte kjønn.

Mon tro hvorfor?

Kurvene hennes! Fitness-modellens lår måler ikke mindre enn 66 centimeter i omkrets. Natascha Encinosa bruker da hele fem timer daglig på å trene kroppen sin og opprettholde en streng kost. Så det voldsomme resultatet kommer ikke helt ut av det blå. 

- Jeg har alltid vært overvektig da jeg var yngre, og jeg ble ofte dumpa av gutter fordi jeg var for tykk. Det har inspirert meg til å dra på treningssenteret, sier hun ifølge DailyMail.

 

Nylig var det en av følgerne hennes som bemerket likheten hennes med karakteren Chun-Li fra PC-spillet Street Fighter. Og nå har hun hele 400.000 som følger treningen hennes på sosiale medier. 

Encinosa bor i Miami i USA og jobber som personlig trener. I følge webmediet kan hun ikke forestille seg et liv uten trening. Så de store lårene er kommet for å bli. Kanskje blir de enda større. Hvem vet. 

 

Natasha har også lagt ut flere treningsvideoer til sine mange fans:

 

 

 

 

 

En ung kvinne innså den forferdelige sannheten da hun så ned på undertøyet sitt.
Bare noen måneder før bursdagen hans, har han gått bort.